Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi na sud

Reper tuži ženu koja tvrdi da je s njim ostala trudna

Foto: PA/Pixsell
1/4
20.09.2018.
u 07:00

Lace je prijetila javnim optužbama za silovanje ako joj Drake ne da 'milijune'.

Drake navodno tuži ženu koja ga je lažno optužila za silovanje, ali i da je s njime ostala trudna, javlja TMZ.

U svojoj tužbi Layla Lace tvrdi da je upoznala Drakea u Manchesteru, kada je bio na turneji 'Boy Meets World'. Kasnije tog proljeća Lace je više puta javno govorila o njihovoj vezi uključujući i to da je bila trudna s njegovim djetetom, a sve je to rekla za SiriusXM.

 

 

Laylina tužba sadrži brojne poruke koje je ona poslala njemu u kojima mu govori da joj nedostaje i slično. Drake kaže da je ona vezu umislila i da nije imao vremena odgovoriti joj i to ju je razljutilo.

Drake je odgovorno tvrdio da nikada nije upoznao Lace, na što je ona podnijela tužbu za klevetu. Drakeova protutužba, koju je podnio odvjetnik Larry Stern, tvrdi da "ne postoji vjerodostojan dokaz o trudnoći ni o djetetu". Isto tako tvrdi da je Lace prijetila javnim optužbama za silovanje ako joj Drake ne da 'milijune'. On nju tuži za prevaru, klevetu, iznudu i duševne boli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije