Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajna veza

Reper Kanye West nova je ljubavna žrtva Kim Kardashian

'TV personality Kim Kardashian smiles during a news conference in Dubai October 13, 2011. Kardashian is in the United Arab Emirates to launch the opening of a milkshake bar at the Dubai Mall on Octobe
Foto: 'JUMANA EL HELOUEH'
1/4
06.04.2012.
u 11:00

Glazbenik je u svojoj novoj pjesmi \'\'Theraflu\'\' priznao da se u Kim zaljubio dok je još bio u vezi s Amber Rose. Par je zajedno bio na premijeri filma \'\'Igre gladi\'\'.

Nakon niza javnih ljubavnih skandala omražena zvijezda realityja Kim Kardashian (31) ima novog odabranika.

Riječ je o poznatom reperu Kanyeu Westu (34) s kojim je već godinama prijateljica, no čini se da su sad mnogo više od toga.

U novoj pjesmi ''Theraflu''  West je priznao da se zaljubio u Kim dok je još bio u vezi s modelom Amber Rose. On i Kim postali su nerazdvojni, zajedno su viđeni u kupnji i na premijeri filma ''Igre gladi''.

Komentara 1

LI
liliZG
11:10 06.04.2012.

ne znam baš tko je tu čija žrtva.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije