Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 Cent

Reper uhićen zbog psovanja na koncertu

50 Cent
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
29.06.2016.
u 08:44

Uz 50 Centa uhićen je i član njegove prateće grupe Bajar Walter

Jedan od najpoznatijih svjetskih repera 50 Cent uhićen je ovog vikenda na karipskom otoku Sveti Kristofor i Nevis jer je psovao na koncertu. Uz repera, pravo ime mu je Curtis Jackson (41), uhićen je i član njegove prateće grupe Bajar Walter.

Prema zakonima ove nekadašnje britanske kolonije u kojoj živi 40 tisuća ljudi, psovanje u javnosti je zabranjeno. To se očigledno ne odnosi na repere koji u svojim pjesmama znaju puno psovati. Ovisno o ozbiljnosti prijestupa, moguća je zatvorska kazna, no 50 Cent i prijatelj platili su novčanu kaznu i vratili se u SAD.

>> 50 Cent: Beyonce je skočila na mene i skoro me istukla!

>> 50 Cent 'naletio' na Zvonimira Čička u boksericama, evo što kaže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije