Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može vjerovati

Rene Bitorajac uzrujan snimkom na kojom redari pretražuju djecu na Maksimiru

Rene Bitorajac
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/6
19.10.2020.
u 16:25

Na utakmici "visokog" rizika protiv Gorice, na kojoj je očito bilo više "redara" nego publike, poduzete su sve mjere predostrožnosti kako bi se okorjele desetogodišnje navijače, od malih nogu, naučilo  da ne dolaze na Maksimir, poručio je glumac.

Video u kojem redari na Maksimiru prije utakmice između Dinama i Gorice pretražuju i djecu prije ulaska na Maksimir te im skidaju i tenisice zgrozila je mnoge, a ovom videu svoje mišljenje je podijelio i glumac Rene Bitorajac

- Na utakmici "visokog" rizika protiv Gorice, na kojoj je očito bilo više "redara" nego publike, poduzete su sve mjere predostrožnosti kako bi se okorjele desetogodišnje navijače, od malih nogu, naučilo  da ne dolaze na Maksimir. Kad malo bolje razmisliš, možda ga je fakat neko vrijeme i bolje izbjegavati iz građevinsko-epidemiološko-bratskih razloga. Kaj ti misliš o ovome? Zakaj? #sramota #kaj #skidajsimamitenisice #rizik #navijači #dinamo #pakajsitilud - napisao je glumac na Facebooku i priložio video pretresa djece na Maksimiru. Među komentarima netko je napisao kako ne vidi u čemu je tu problem, pa je Rene odgovorio:

- Evo, čak i iz Dinama misle da to nije u redu napokon. Kaj sad i klub pljuje na svoj klub?! To je abnormalna pizdarija da na utakmici koja ne spada u utakmicu visokog rizika, na koju dolazi 750 navijača, maloj djeci pretražuješ cipele!!!

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
17:29 19.10.2020.

komentari ljudi koji ne idu na utakmice!jel ste vi ikad bili negdje vani na stadionu?izvan hr??

DU
Deleted user
17:21 19.10.2020.

Ne razumijem dramu. Svatko može unijeti nedopuštena sredstva na stadion. Odrasli i djeca. Kada se netko ozljedi od tih naprava onda je klub kriv. Bolje spriječiti nego liječiti potrgane prste i puknute bubnjiće.

Avatar rubinet
rubinet
19:38 19.10.2020.

Ispravio sam komentar. Sad on glasi: Dotičnik uvijek utemeljeno kritički istupa pa tako i ovog puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije