Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao sve

Rene Bitorajac popeo se na vrh nebodera i snimio urnebesan video: 'Ti si lud sto posto!'

Foto: Screenshot
1/9
16.09.2021.
u 11:20

U bijeloj pamučnoj majici na vrhu nebodera nostalgično je recitirao stihove iz pjesme "Zagrebačkim ulicama". Na kraju videa rekao je da je nešto pobrkao.

Glumac Rene Bitorajac (49) još je jednom svoje pratitelje nasmijao do suza. Naime, glumac inače objavljuje smiješne fotografije i videe kako bi zabavio pratitelje, a ništa drukčije nije bilo ni ovaj put kada je pozirao na neboderu u Frankfurtu, Njemačkoj, i snimio urnebesan video. 

U bijeloj pamučnoj majici na vrhu nebodera nostalgično je recitirao stihove iz pjesme "Zagrebačkim ulicama". Na kraju videa rekao je da je nešto pobrkao.

"Nekaj sam pobrk'o. Nije kao Zagreb, ali je gušt maknut se bilo gdje u ovakvim vremenima", napisao je Rene u opisu objave.

Oduševljeni fanovi u komentarima su mu ostavili emotikone koji plaču od smijeha. Rene je dobio i komplimente za svoj recital, a neke od obožavatelja fascinirala je glumčeva hrabrost jer se popeo na krov nebodera.

"Predivno", "Lud… Ha, ha, ha 100 posto", "Kakav recital, bravo", "Pa kaj si ti lud, hoćeš pasti još s tog nebodera?!" poručili su mu.

VIDEO>>Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nordic
09:39 17.09.2021.

Hahaha a lika. Kad si to bio u mom gradu? Gdje je Mila? 🤭 Pozd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije