Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MLADI I OTKAČENI'

Rene Bitorajac objavio stari video s pjevačicom: 'Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?'

Rene Bitorajac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
19.11.2021.
u 12:40

"Ja u tom trenutku 71 kg., danas 84. Snimam Bitange i princeze po cijele dane, navečer probavam isto to pred premijeru u kazalištu, a ples treniram u kasnim noćnim satima. U isto vrijeme dolazi prvo dijete… Ipak, ja uđoh u finale", napisao je pokraj videa

Glumac Rene Bitorajac (49) na Instagramu se prisjetio prve sezone showa "Ples sa zvijezdama" iz 2006. godine, u kojem je sudjelovao s Majom Šuput. 

"Isssss, 2006. godina. Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput? Ja u tom trenutku 71 kg., danas 84. Snimam Bitange i princeze po cijele dane, navečer probavam isto to pred premijeru u kazalištu, a ples treniram u kasnim noćnim satima. U isto vrijeme dolazi prvo dijete… Ipak, ja uđoh u finale", napisao je pokraj videa. 

"Jednostavno si nemrem zamislit da je razbijač Krpa nekad čagal u Plesu sa zvijezdama", poručio mu je jedan pratitelj, "Iskreno cijenim te do groba, al bez brade Rene nije Rene", primijetio je drugi.

''Predobro ste izgledali!!! Mladi i otkačeni!'' jedan je od oduševljenih komentara. 

Bitorajac je tada s plesnom partnericom Mirjanom Žutić osvojio drugo mjesto, a Maja Šuput i Ištvan Varga ispali su prije finala. U showu su pobijedili glumica Zrinka Cvitešić i plesač Nicolas Quesnoit.

Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

TA
Tackrla
14:08 19.11.2021.

Pravo pitanje je tko je vece smece od njih dvoje

MI
Mikrovalna
12:59 19.11.2021.

Pa ti naravno. Omatorio si. Maja pljunuta kao i prije. Jedino joj lice mrvicu zategnutije, nos malko manji i usne zericu napumpanije, ali to kod nje ionako prirodno dođe s godinama.

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
13:42 19.11.2021.

Šta je ono Maja? Pa koja je onda sad na TV? Jel to neka kao Juričan/Bandić? 😯

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije