Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POTRESA

Rene Bitorajac hit objavom nasmijao fanove: 'Vjerujem da nekima više nije do zafrkancije'

Rene Bitorajac
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/9
29.12.2020.
u 09:24

Glumac i voditelj Rene Bitorajac na Instagramu se oglasio nakon potresa koji je pogodio Sisak i Petrinju jutros oko 6.30.

Zagrebački glumac i voditelj Rene Bitorajac nakon potresa koji je pogodio Sisak i Petrinju obratio se pratiteljima na Instagramu.

- Vjerujem da nekima više nije do zafrkancije, ali kaj nam još preostaje. Da čujemo, 'ko je osjetio i kakva su iskustva?! - pitao ih je glumac. a brojni odgovori pratitelja iz područja pogođenog potresom svjedočili su šoku i zabrinutosti, ali sve u tonu odobravanja šale koju je smislio Rene za tu objavu, a radi se o dijalogu iz poznate TV serije Bitange i princeze u kojem je glumio Roberta Kumrlea.

Foto: Instagram screenshot

"Ja sam iz Siska... Je*eš budilice i kave, ovo se zove buđenje... Najbitnije da smo svi živi i zdravi", "Osjetila , iskustvo je strašno ne treba mi mobilni alarm dosta je ovaj prirodni kj te probudi iz sna", "Užas. Katapult iz kreveta.ne znaš ko si,di si,šta se događa....samo grozan zvuk tutnjave", "Osjetila sam, ovo mi je 3 put da sam ga osjetila cijeli krevet mi se tresao jedno 15 sek a drugi nisam osjetila jer sam zasplala..definitvno nije dobro iskustvo i ova godina je nešto najgore", bili su samo neki od komentara u kojima su tamošnji stanovnici opisali svoja iskustva.

Epicentar potresa, koji je rano u ponedjeljak zatresao i Zagreb, je 14 kilometara sjeverno- istočno od Gline, bliže Petrinji, potres koji se dogodio u 6, 28 sati i bio je magnitude 5 stupnjeva. Nakon prvog jakog potresa seizmološka služba zabilježila je jutros još dva snažnija potresa. Prvi je bio u 07 sati i 49 minuta, a drugi u 07 sati i 51 minutu. Magnitude potresa iznosile su  4.7 i 4.1 prema Richteru, a intenzitet u epicentru VII i VI stupnjeva EMS ljestvice.


 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:52 29.12.2020.

Koji lik?? Što on može izgubiti ? Tuđi stan u kojem živi??? Ljudi gube ono za što su radili cijeli život a njemu do šale,,ne razumijem,ne njega nego navodne fanove... Inače mini-bshati je bejzbol palucom čovjeku slomio ruku radi svađe u prometu???!!!! Da je muško i da hoće fajt,ŠAKE DOVOLJNE....

PU
Puls
13:11 29.12.2020.

Ne znaš šta je gore , on ili pratitelji?

ČE
Čedolovac
15:14 29.12.2020.

Antipatican lik u rangu onog klošara od kekina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije