Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZAO MIŠIĆE

Rene Bitorajac dobro nasmijao pratitelje: 'Rendgen majica'

Foto: instagram
1/7
25.03.2021.
u 16:33

U posljednjoj je objavi na Instagramu pokazao svoju novu majicu. Na bijeloj majici je na sredini print koji izgleda kao otvor na kojem se vide mišićava prsa.

Glumac i voditelj Rene Bitorajac često na društvenim mrežama nasmijava svoje pratitelje, a u posljednjoj je objavi na Instagramu pokazao svoju novu majicu. Na bijeloj majici je na sredini print koji izgleda kao otvor na kojem se vide mišićava prsa.

- Rendgen majica, našalio se Rene i dobro nasmijao pratitelje. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, glumac je nedavno proslavio 49. rođendan, a na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se malo postarao, pa izgleda starije.

-  Danas imam 49. Drago mi je da to mogu podijeliti i s vama. Iako mnoge od vas ne poznajem osobno, nekako vas smatram svojima. Čitam vaše komentare, smijem se, ljutim i veselim zajedno s vama. Pozdrav. Primam i čestitke!  P.S. Valjda kužite da je fotka sa 60-og rođendana, napisao je Bitorajac.

Foto: Instagram screenshot

Inače, glumac je i ranije pozirao u smiješniom modnim kombinacijama. jednom je tako pozirao s maskom na licu za koju je rekao kako "nasmijava tete po dućanima". 

Najbolji trenuci s Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije