Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa voditeljica

Renata Sopek: Muškarci ne trebaju imati tijelo Apolona da bi bili privlačni!

Renata Sopek
Foto: Sara Dombre
1/5
21.03.2016.
u 15:26

Gostujući na Yammat FM-u Renata je komentirala kako muškarci s trbuščićem mogu biti seksy te da ne trebaju imati tijelo Apolona da bi bili privlačni

Popularna voditeljica RTL-a i fitness trenerica, Renata Sopek gostovala je u jutarnjem showu „Službeni početak vikenda“ na zagrebačkom radiju Yammat FM, gdje je komentirala "daddy body look", trend muškaraca današnjice.

Siniša Švec i Milan Peh, najduhovitiji radijski voditeljski dvojac, ugostili su Renatu te su se odmah na početku našalili s pitanjem mogu li je zamijeniti na fitness satovima s obzirom da su upravo oni predvodnici ovog trenda u Hrvatskoj. Renata je komentirala kako muškarci s trbuščićem mogu biti seksi te da ne trebaju imati tijelo Apolona da bi bili privlačni. Stoga su se, dodala je, mnogi i ugledali na oskarovca Leonarda DiCapria i Christiana Balea za kojima uzdišu milijuni žena. Svi su se složili da je rješenje u ravnoteži između FIT i FUN životnog principa – vježbati i zdravo se hraniti, ali ponekad si dopustiti i poneki „nezdravi užitak“, poput slasnog hamburgera, sladoleda, čaše piva ili cjelonoćnog izlaska.

Renata je sa slušateljima podijelila i nekoliko korisnih savjeta. Preporučila je da se ujutro pije smothie ili shake sa zobenim pahuljicama i voćem te je naglasila kako je njezin favorit uvijek borovnica. Po završetku gostovanja Švec, Peh i Renata pozvali su slušatelje da prate program Yammata, ali i njihov Facebook jer se 30. ožujka priprema veliki FIT-ovo for FUN-ovo party, za koji ulaznice neće biti moguće kupiti, već samo osvojiti.

Foto: Sara Dombre

>>Renata Sopek o majčinstvu i udaji: Znatiželja je ubila mačku!

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
16:33 21.03.2016.

Tijelo kod muškaraca nigdar ni bilo bitno neg lisnica >;-))

SA
samoborka
23:25 21.03.2016.

Renata, sto si to napravila s nosom i licem?!

LI
liliZG
14:49 22.03.2016.

muškarci bi trebali stajati iza svoje riječi, i prestati lagati jer će na kraju biti ipak uhvaćeni u istoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije