Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz 'ljubav je na selu'

Renata se obračunala s hejterima: 'Dušmani, uskoro ćete saznati od čega živim, ali neće vam biti drago'

Renata Šapina
Foto: RTL
1/4
22.04.2021.
u 15:20

Inače, Ranata je gledateljima poznata još iz šeste sezone gdje se borila za naklonost Gorana Žige. Ljubav je pokušala potražiti u još jednom showu -  "Ženim sina".

Renata Šapina, sudionica ovogodišnje sezone RTL-ova showa "Ljubav je na selu" već je postala jedna od najupečatljivijih sudionica ove sezone. Naime, gledatelji su odmah zapazili njeno zanimljivo predstavljanje. 

– Ja kao da nemam 47 godina, kao da imam 15, 20. Tako se osjećam, tako i živim. Inače, u životu ništa ne radim. Volim sve što vole mladi: izlazim, ispijam kave, šopingiram... Nemam nikakav hobi. Ništa stvarno ne radim; takav mi je cijeli život i baš mi je dobro – kazala je. Renata koja dolazi iz Slavonskog Broda, a po struci je trgovkinja. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu, a priznala je da ni ne zna držati metlu u ruci. 

Sve to naišlo je na negativne komentare gledatelja koji su joj se izrugivali, a ona je odlučila svemu stati na kraj. Videoporukom na TikToku i Instagramu obratila se svojim hejterima i poručila: "Dragi moji dušmani, uskoro ćete saznati od čega Renata živi, ali neće vam biti drago, ne, ne", rekla je i poslala pusu svima koji je kritiziraju. Kasnije je objavila još jedan video u kojemu citira kontroverznu srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu.

"Ja nikad za sebe nisam rekla da sam diva, ali sad ću reći. Ja jesam diva", poručila je hejterima Renata.

Inače, Ranata je gledateljima poznata još iz šeste sezone gdje se borila za naklonost Gorana Žige. Ljubav je pokušala potražiti u još jednom showu -  "Ženim sina". U tom showu je pokušala osvojiti Igora Bjeloševića, ali nikako nije nalazila zajednički jezik s njegovom mamom Maricom.

VIDEO>> Vinko Ćemeraš: "Najviše volim igrati igrice i voziti bicikl, a i dalje mi je čudno kad me na cesti prepoznaju"

Komentara 11

LI
liliZG
15:25 22.04.2021.

na onoj slici u bijeloj haljini zgleda ko da ima 67 a ne 47.

VI
vidum
15:34 22.04.2021.

Iskreno rečeno, ne vjerujem da to netko gleda. Ako ipak gleda, mogu samo reći: moja sućut!

ZB
Zoki-Bijela
18:11 22.04.2021.

Ono kad te samo mama moze voljeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije