Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Renata pokušava izgraditi YouTube karijeru, pa se snimala u kuhinji: 'Danas ćemo praviti kuhani čips'

Foto: RTL, YouTube screenshot
1/5
03.05.2021.
u 19:40

Šapina je nakon sudjelovanja u emsiji otkrila zašto zapravo ne radi, kazavši kako je imala tetu i tetka koji su u Njemačkoj osvojli jackpot na lutriji, te se vratili u Slavonski Brod živjeti s njom i njezinom bakom. Ipak, čini se da pokušava nešto raditi.

Osebujna Renata Šapina koja je nedavno napustial emisiju 'Ljubav je na selu' nije uspjela osvojiti srce farmera Zorana Stričevića, no zaintrigirala je mnoge obožavatelje showa. Renata je, naime, kazala kako ne radi, ne želi raditi i želi da drugi za nju rade, što je presudilo eliminaciji, ali i osudi nekih gledatelja. Šapina je nakon sudjelovanja u emsiji otkrila zašto zapravo ne radi, kazavši kako je imala tetu i tetka koji su u Njemačkoj osvojli jackpot na lutriji, te se vratili u Slavonski Brod živjeti s njom i njezinom bakom. 

Ipak, čini se da Renata pokušava nešto raditi jer je jako aktivna na društvenim mrežama.

 

Objavljuje videe na TikToku, a sada i na YouTubeu, a jedan od hitova je i video u kojem objašnjava kako pripremiti kuhani čips ili pizzu iz šalice u mikrovalnoj. 

 

Podsjetimo, kada se predstavljala, privukla je mnogo pozornosti svojim izjavama.

– Ja kao da nemam 47 godina, kao da imam 15, 20. Tako se osjećam, tako i živim. Inače, u životu ništa ne radim. Volim sve što vole mladi: izlazim, ispijam kave, šopingiram... Nemam nikakav hobi. Ništa stvarno ne radim; takav mi je cijeli život i baš mi je dobro – kazala je. Renata dolazi iz Slavonskog Broda, a po struci je trgovkinja. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu, a priznala je da ne zna držati ni metlu u ruci.  Sve to naišlo je na negativne komentare gledatelja koji su joj se izrugivali, a ona je odlučila svemu stati na kraj.

Videoporukom na TikToku i Instagramu obratila se svojim hejterima i poručila: "Dragi moji dušmani, uskoro ćete doznati od čega Renata živi, ali neće vam biti drago, ne, ne", rekla je i poslala pusu svima koji je kritiziraju. Kasnije je objavila još jedan video u kojemu citira kontroverznu srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu. "Ja nikad za sebe nisam rekla da sam diva, ali sad ću reći. Ja jesam diva", poručila je hejterima Renata. Inače, Renata je gledateljima poznata još iz šeste sezone gdje se borila za naklonost Gorana Žige. Ljubav je pokušala potražiti u još jednom showu –  "Ženim sina". U tom showu pokušala je osvojiti Igora Bjeloševića, ali nikako nije nalazila zajednički jezik s njegovom mamom Maricom.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Komentara 7

IP
info_punkt
20:06 03.05.2021.

Ma sramota je da se izrugujete i pravite šou iz ovakvih ljudi. U pakao ćete.

DA
Daniel05041986
20:27 03.05.2021.

Maknite nam te gabore da ih ne gledamo

PR
PrimoracRi
22:24 03.05.2021.

Katastrofa ča se sve snima na TV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije