Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OBIČNI TROLER'

Remi objavila hejtersku poruku: 'Ne znam kakav stvor moraš biti da pišeš osobi koju ne poznaješ ovakve stvari'

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/7
01.11.2020.
u 17:32

Obično, kada se sukobim s desničarima i fašistima u nekom intervjuu, znam što mi slijedi pa se i mentalno pripremim na uragan mržnje. Ali u nedjelju, oko 13.30, ništa te ne može pripremiti na ovo, napisala je Remi.

Mirela Priselac Remi na Facebooku je objavila poruku koju joj je jedan korisnik poslao s lažnog profila. Očigledni troler napisao joj je: "Nekoć si mi bila "high fly" i sve tvoje pjesme sam slušao, ali tvoj talibanski mozak očito je ograničen na repanje pa se drži toga. Što se mene tiče, zatvori se u luđačku košulju i ostani doma. Radiš nam štetu svima", napisao je korisnik Facebooka. 

Remi je istaknula da joj nije jasno kako se netko tako može javljati osobi koju ne pozna. 

Foto: Daniel Pavlić

- Evo, ovo je jedan današnji. Očito lažni profil, očito trol, očito bi trebalo zanemariti i odmahnuti rukom, ali meni je zbilja dosta šutnje! Ne znam kakav stvor moraš biti da pišeš osobi koju ne poznaješ ovakve stvari. I to - ničim izazvano! Obično, kada se sukobim s desničarima i fašistima u nekom intervjuu, znam što mi slijedi pa se i mentalno pripremim na uragan mržnje. Ali u nedjelju, oko 13.30, ništa te ne može pripremiti na ovo, napisala je Remi.

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, Remi se nedavno na Facebooku osvrnula na situaciju oko epidemije koronavirusa. Istaknula je kako od veljače nema posla, no upozorila je kako se trebamo pridržavati svih mjera.

1/7

- Imala bih 200 razloga da vam kažem - 'kvragu i korona, idemo svirati, što nas briga'. Ali vam kažem: čuvajte sebe i druge, nosite maske i držite razdaljinu. Kad čitam ovakve članke, mislim na mog tatu i mamu koji su 60+. I nema te svirke i druženja koji su mi važniji od njih", poručila je pjevačica i dodala da od ljudi ne traži da budu solidarni s nepoznatim ljudima. "Evo, tražim od vas da budete sebični. Sačuvajte SVOJE roditelje, tetku i tetka, ujnu, baku, dedu... Krenite od sebe. Sebično čuvajte one koje volite. I navucite tu masku skroz preko nosa, zabogamiloga, napisala je Remi.

 

 

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
17:56 01.11.2020.

Kak zna da je dotični desničar? Možda je baš ljevičar. Ne razumijem zašto odmah nekog etiketirati?

T7
Toro. 71
17:54 01.11.2020.

I vi sve njoj vjerujete!!! Nema se love idem malo EPP!!!

LA
lajh1985
17:43 01.11.2020.

Jel to ona sto rekla da se ponasaju bolje prema njoj u spanjolskoj i postuju ju,a ipak je jos uvijek u HR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije