Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elemental

Remi i Shot godinama su bili u vezi

Foto: Pixsell kolaž
1/6
15.11.2018.
u 22:00

Biografija grupe Elemental otkriva zanimljive detalje

Točno 20 godina nakon osnivanja grupa Elemental dobila je svoju službenu biografiju genijalna naslova “Sve samo ne romantika”, čiji je autor šibenski novinar Marko Podrug.

Osim priče o nastanku i razvoju benda, Podrug donosi i jednu pikanteriju dosad nepoznatu široj javnosti. Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot godinama su bili u vezi, a prekinuli su 2004., taman prije nego što su singlom “Romantika” postali popularni i izvan hip-hop krugova.

– Utjecaj te veze na njihov kasniji kompleksan prijateljsko-poslovni odnos, to je već druga priča. Sve te posljedične amplitude, od kreativnih tenzija, nadmetanja i svađa do ljubavi i poštovanja, varijable koje se kroz povijest njihove suradnje neprestano sudaraju i izmjenjuju, rezultiraju energijom koja je dobrim dijelom zaslužna za dosezanje onoga što danas prepoznajemo kao mainstream uspjeh Elementala – kaže Podrug u knjizi koja je napisana u prvom licu, na zanimljiv način koji će zainteresirati i fanove, ali i one koji dosad nisu znali puno o Elementalu. Podrug je razgovarao s članovima benda i suradnicima, ali i proveo vrijeme s bendom na turneji.

– Čitajući neke druge biografije, shvatio sam da većinom izgledaju kao prošireni tekstovi s Wikipedije. Recimo, Cohenova biografija počinje od njegova djeda. Pa tko bi to čitao? – pitao se Podrug.

Ključne riječi

Komentara 5

CR
crodux
23:12 15.11.2018.

i na kraju ostali jalovi oboje...

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
01:11 16.11.2018.

Koga briga za ovo dvoje leftarda?

MA
marli
23:10 15.11.2018.

Fora je bilo ono kad u pjesmi žena pjeva "uzmi me" onda se digne frka da se ta osoba ponižava..Kad recimo muškarac pjeva ".... .. .....izgorjet ću", onda se ne ponižava hahaha Vrhhhhh !!!!!! Al bar "zna" repat hahahahaha jaoooooo majko mila !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije