Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CD REIZDANJA

Remasterirani frajerski albumi Franka Sinatre iz šezdesetih

sinatra
16.11.2009.
u 16:45

Sinatra je dobro zastupljen kompilacijama u našim prodavaonicama CD-a, ali sad je riječ o njegovim redovitim albumima koje je snimao šezdesetih godina.

Tvrtka Universal izbacila je ovih danas na domaće tržište set novih izdanja albuma Franka Sinatre. Sinatra je dobro zastupljen u našim prodavaonicama CD-a kompilacijama, ali sad je riječ o njegovim redovitim albumima koje je snimao šezdesetih godina: “Ring-A Ding! Ding!”, “Sinatra-Basie”, “My Way” , “Sinatra At The Sands” (uživo) i “Sinatra And The Company”.

Swing i jazzy albumi nastajali su u vrijeme kad je Sinatra već bio velika faca, pa se osjeti i doza pjevačke arogancije, uvijek dobrodošle kod ovako vrsnog pjevača koji nikada nije bježao od zabavljačkog karaktera. “Sinatra And The Company” nešto je suptilniji jer nastavlja suradnju s Jobimom na obradama brazilske glazbe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije