Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK VELIKOG GLUMCA

Regija tuguje zbog Mustafe: 'Čuli smo se prije par dana i žao mi je da ti to tada nisam rekao...'

Foto: PIXSELL/Instagram
1/22
23.11.2020.
u 10:56

Od glumca Mustafe Nadarevića mnogi se opraštaju putem društvenih mreža, dirljivim porukama i uspomenama koje su stvorili s glumcem.

Otkako je regiju obišla vijest o smrti glumca Mustafe Nadarevića, društvene mreže vrve posljednjim pozdravima velikanu glume, a uz to mnogi se prisjećaju svojih suradnji s Nadarevićem. Od njega su se pozdravili glumci Tarik Filipović, Branko Đurić Đuro i pjevačica Nina Badrić.

- Mujki... Mujo... Mujica... Leone... Duje... Cyrano... Španac... Izet... Savršeni krug uloga i osobnosti... Jack Nicholson ovih prostora... Mentor i kolega... Glumčina... Bila mi je čast dijeliti scenu i biti u kadru s tobom... Nedostajat ćeš uvijek i zauvijek... T - napisao je Tarik uz zajedničku fotografiju na Instagramu ispod koje su komentirali voditeljica Iva Šulentić, pjevač Željko Samardžić, pjevačica Kaliopi, vizašistica Marina Mamić ibrojni drugi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Zbogom dragi druže. Hvala za sve životne, ljudske i glumačke lekcije koje si mi dao. Beskrajno sam tužan što si otišao i sretan sto sam te poznavao i imao čast družiti se i raditi s tobom. Čuli smo se prije par dana i žao mi je da ti to tada nisam rekao. Bio si moj idol - poručio je u emotivnoj objavi Branko Đurić Đuro.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Od Mustafe se oprostila i pjevačica Nina Badrić koja je imala gostujuću ulogu u "Lud Zbunjen Normalan", glumeći samu sebe. Uz odabrane isječke scena s Mustafom, izrazila je sućut na Instagram pričama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk
- Počivajte u miru veličanstveni i nezaboravni Mustafa - kratko je napisala pjevačica.

Podsjetimo, poznati bosanskohercegovački glumac Mustafa Nadarević preminuo je u 78. godini života nakon duge borbe s bolešću, javio je jučer portal RadioSarajevo.ba. Njegov kolega, glumac Moamer Kasumović potvrdio je istinitost tužne vijesti za portal, a na svom Facebook profilu izrazio sućut. 

Legendarni glumacveć je dulje vrijeme imao ozbiljne zdravstvene probleme zbog kojih je sve do nedavno bio u bolnici. Nadarević je početkom ove godine javnosti otkrio da boluje od karcinoma pluća te se uključio u kampanju “Udahni za život”. 


U 78. godini preminuo je Mustafa Nadarević.

 

Komentara 17

PS
popevke sAm slagal
11:15 23.11.2020.

Vidim da pjevačica Nina Badrić koristi svaku priliku, pa i minimalnu, gotovo nikakvu za osobnu promociju. Pametno.

KA
kajbum
11:18 23.11.2020.

A ko je ta Nina Badric

Avatar Golum
Golum
11:24 23.11.2020.

kako bi rekao čombe. "legende nikad ne umiru sve dok jednom ne umru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije