Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 8°C
  • zvezdomor:

    Katastrofa, ovi besciljno tumaraju kršem usput krše sva pravila djelovanja u dubini neprijatelja,mirno gledaju kako grupa četnika ubija naše ljude ,kao premalo ih je za napad a onda pola sata kasnije napadaju tu istu grupu,tenkovi se naokolo navažaju pojedinačno bez ... prikaži još!z pratnje,a oni i dalje kršem krše ,nakon 3-4 epizode došli bi već do ogulina.....

  • IDujas:

    Serija Nestali zanatski (i glumački) je daleko iznad Generala (koji imao daleko bolju podlogu/priču a i daleko deblji budget). Istina nisam zadovoljan jučerašnjim nastavkom jer je prešao u neku naivnu priču. Na trenutke sam mislio da gledam Mirka i Slavaka ... prikaži još! u akciji, a nje nigdje. Jedno pitanje Lokasu i ekipi, kako se to ekipa nakon cijelog dana hodnje nađe na istom zidiću s kojeg su krenuli barem dan prije?

  • Somelier:

    Volio bih pogledati jedan Hrvatski film onako pravo domoljuban. Kao što bi napravili Amerikanci kad prave svoj film. Ponosni na državu i naciju. Kod nas je obavezno mi, oni naši vaši sve je to isto da ne bi povrijedili osječaje ... prikaži još! agresora.Niti u jednoj seriji ne zaborave spomenuti jedakost ili kritiku vlasti u Zagrebu dok se oni lamataju po planinama.

Još iz rubrike Showbiz

LJUBAV ZA SLADOKUSCE

Realistični ljubić koji ruši mit o ljubavi na prvi pogled

obožavatelji oduševljeni

Prepoznajete li ovu glazbenu divu? Njezin tim joj za rođendan objavio neprepoznatljivu fotku

nije mogla vjerovati

Slavna glumica medicinskoj sestri zaraženoj koronavirusom priredila ogromno iznenađenje