Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi slike

Reality zvijezda zadivila vitkom linijom

Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL
1/4
06.11.2018.
u 16:05

Na prvoj slici jedna od osnivačica modne marke „Good American“ pozirala je na svjetlucavom crnom pjesku s kojim se i premazala ispred Soori odmarališta noseći crni tanga-bikini i kratku majicu

Tridesetčetverogodišnja zvijezda „Keeping Up with the Kardashians“ Khloe podijelila je sa fanovima seriju seksi slika s putovanja po Indoneziji gdje je boravila sa sestrama Kim i Kourtney.

Khloe je sve zadivila svojom linijom i mnogi ne mogu vjerovati da je nedavno rodila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Na prvoj slici jedna od osnivačica modne marke „Good American“ pozirala je na svjetlucavom crnom pjesku s kojim se i premazala ispred Soori odmarališta noseći crni tanga-bikini i kratku majicu. Na drugoj slici pozira s djetetom na plaži, a slike je popratila riječima: -Žudim za ljubavi toliko da bi ocean ljubomoran na moje izreke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

-Mislim da u životu nisam vidjela zalazak sunca koji je ljepši od onoga kojeg sam vidjela na Baliju, piše Khloe i nastavlja:

-Plaže od sitnog crnog pijeska i zalasci sunca koji podsjećaju na šećernu vatu. Zahvalna sam za sjećanja koja moja kćer i ja stvaramo.

Hvali svog prijatelja koji ih je fotografirao, poznatog šminkera slavnih PS Hrusha.

Njezina sestra, tridesetosmogodišnja Kim također je podijelila slike s putovanja na kojima se nalazi Khloina kćer True i njezina kćer Chicago.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Na slici se bebe smiju i uživaju u sličnoj ružičastoj odjeći, a mama je sliku popratila riječima „Najbolje na Baliju“.

Pogledajte video o glumcima koji su se proslavili iza četrdesete:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije