Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez fotošopa

Reality zvijezda i majka troje djece oduševila nevjerojatnom linijom u badiću

Foto: Instagram screenshot
1/5
17.08.2019.
u 23:34

Kourtney ima troje djece, sina Masona, kćer Penelope i sina Reigna sa Scottom Disickom.

Kourtney Kardashian objavom na društvenim mrežama pokazala je da je ona, unatoč bogatstvu i slavi, vrlo obična žena.

Na njezinoj stranici "Poosh", gdje promovira moderan i zdrav život, objavila je fotografiju u kupaćem kostimu, ali je ovoga puta nije uređivala. Na fotografiji nosi izrezani crni jednodjelni kupaći kostim, okrenuta je na bok, a na nogama i stražnjici su joj vidljive strije, kojih se 40-godišnja Kourtney ne srami.

- Volim svoje crtice - napisala je na komentare brojnih obožavatelja koji su je zasuli komplimentima.

Foto: Instagram screenshot

- Hvala ti što nisi izbrisala strije - napisala je jedna pratiteljica.

- Poštujem svaku ženu koja pokazuje svoje pravo i predivno tijelo bez uređivanja - hvalili su ju.

Kourtney ima troje djece, sina Masona, kćer Penelope i sina Reigna sa Scottom Disickom, s kojim je bila u vezi do 2015. godine. Neko vrijeme bila je u vezi s modelom Younesom Bendjimom.

Komentara 2

DO
domxerex
01:26 18.08.2019.

Bez fotoshopa i bez puno mjesta za maštu. Nije baš da volim mačku u vreći ali neka ostane malo i mjesta za maštu. Ovako je sve na izvolite, mogla se i skinuti.

Avatar TheJack
TheJack
06:52 18.08.2019.

Spremni, tip se zove Dickson, a ne Jakov!?!? Zounjenost na djelu ...... No pianje, da le predsjednica njeguje macu kao ova sa fotki? Trokutic, ili glatko, te gde to radi?? Pitanje je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije