Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To im je u genima

Reality show obitelji Kardashian mogao bi trajati godinama

kardashian
21.12.2011.
u 18:42

– Nas Kardashiana ima jako puno. Mislim da ćete više moći viđati moje polusestre Kendall i Kylie – rekla je 31-godišnja Kim

Starleta i bogatašica Kim Kardashian najavila je da bi reality show "Keeping up with the Kardashians" mogao trajati godina. Naime, Kim je uvjerena da će njeni mlađi rođaci nastaviti show.

– Nas Kardashiana ima jako puno. Mislim da ćete više moći viđati moje polusestre Kendall i Kylie – rekla je 31-godišnja Kim.

Kimina majka Kris rekla je da je jako sretna zbog uspjeha svoje obitelji ove godine. Zadovoljna je jer joj sin Rob došao do finala "Plesa sa zvijezdama",  Kim se udala – doduše, brzo se i rastala – a kćer Kourtney drugi je put trudna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije