Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratnici u showove

Reality ponavljači: Ovi ljudi žive život ispred kamera, a neki i do pet puta

Foto: RTL
1/15
24.03.2020.
u 08:00

Ovaj par potom se odvažio na još jednu televizijsku avanturu, i to ponovno zajedno, a riječ je o showu “Superpar” u kojemu su pokazali koliko se dobro poznaju.

Popularnost reality emisija na televiziji posljednjih je godina toliko porasla da je jednostavno nemoguće pohvatati tko se u čemu okušao. Reality show posebna je vrsta televizijske emisije u kojoj sudjeluju “obični ljudi”, s tim da se moraju okušati u pomalo nerealnim, dobro insceniranim situacijama.

I dok mnogima ne bi palo na pamet sudjelovati u ovakvoj vrsti televizijskog programa, drugi se na ovakvu životnu avanturu odlučuju i više puta. Jedna od njih je i 31-godišnja Nikolina Tutić koja se javnosti najprije predstavila u RTL-ovu showu “Gospodin Savršeni”, a ostala je zapamćena i kao prva djevojka koju je Mijo Matić poljubio pred kamerama, i to samo prije nekoliko mjeseci. Međutim, kako joj to nije upalilo, ljubavnu sreću sada je odlučila potražiti u novom kontroverznom showu “Brak na prvu”, u kojemu je Nikolina svog supruga upoznala tek kada su oboje stali pred oltar, a hoće li joj ovaj put upaliti, ostaje nam vidjeti.

1/5

Još jedna “povratnica” je i osebujna umjetnica Dan Phillip, koju gledatelji zasigurno ne poznaju pod ovim imenom. Naime, obožavatelji emisije “Ljubav je na selu” poznaju je pod pseudonimom Vita Maslačak, a za najnoviju sezonu showa koja se trenutačno prikazuje ipak je odabrala, kako je sama rekla, nadograđeni Vitin alter-ego, Ivanku Milutinović. Međutim, Dan se pojavila i u još jednoj emisiji RTL-ove produkcije, “Shopping kraljici”, naravno – pod potpuno drugim imenom – Željka K. Esperanza.

Tin Mlivić kontroverzna je mlada reality zvijezda koja se javnosti predstavila u neuspjelom showu “Anno”, potom i u onom kulinarskom “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, a sudjelovao je i u jednom srpskom realityju. Jednom je rekao da su mu realityji samo odskočna daska za karijeru.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih reality parova sigurno je onaj koji čine Hana Rodić i Goran Jurenec. Hrvat s berlinskom adresom i zagrebačka vizažistica svoju ljubav duguju prvoj sezoni “Gospodina Savršenog”, a iako Hana nije bila njegov prvi izbor, nagli preokret uslijedio je nakon završetka showa. Ovaj par potom se odvažio na još jednu televizijsku avanturu, i to ponovno zajedno, a riječ je o showu “Superpar” u kojemu su pokazali koliko se dobro poznaju.

1/11

Marijana Črlenec, Ines Petrić i Martina Serdar redom su djevojke koje su svoju ljubavnu sreću pokušale pronaći u showu “Ljubav je na selu”. Marijane Črlenec gledatelji se mogu prisjetiti iz međunarodne sezone emisije, kada je bila jedna od kandidatkinja Srećka Ponjavice iz Kanade. Međutim, iako je došla k Srećku, Marijana se zbližila s australskim farmerom Jackom Vukojem. No kako joj ni taj odnos nije upalio, odlučila se prijaviti u najnoviju sezonu showa te ostala jedina kandidatkinja Hakije Špage, farmera iz Konjica, a iako se činilo da se napokon zaljubila te da njih dvoje čeka zajednički život, Marijani ni ova sezona popularnog showa nije donijela ljubav.

Ines Petrić peti je put došla tražiti srodnu dušu u show “Ljubav je na selu” i po tome je apsolutna rekorderka. Prvi se put pojavila 2015. godine kada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića. Njezin odabranik prošle je sezone bio Jack Vukoja, a nakon što nije otputovala u Australiju, ove je godine ponovno odlučila okušati sreću kod Hakije, no ni to joj nije upalilo te je Ines prva ispala.

Poput Marijane, Martina se u prošloj sezoni borila za Srećka, no on očito nije bio farmer za nju pa je ove godine pisala godinu dana mlađem Josipu Tratnjaku. Dvadesetjednogodišnja studentica u pauzi između dvije sezone pojavila se i u showu “Ženim sina”. Premda je Martina ta koju je naposljetku Bruno Filipović izabrao, kući je ipak otišla bez prstena.

Je li im ovo svima sada posljednji put pred kamerama, pokazat će prijave za nove sezone popularnih showova.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije