Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krah ljubavi

Razvodi se jedan od najpoznatijih parova na svijetu, čeka ih borba za multimilijunsko carstvo: 'Nema povratka'

Exclusif - Prix Spécial - Gisele Bundchen et son mari Tom Brady se promènent en amoureux dans les rues de Saint-Tropez
Foto: Agence / Bestimage
1/7
05.10.2022.
u 11:13

- Nikada zapravo nisam mislio da će ova svađa biti kraj njihova braka, ali izgleda da jest. Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju odvjetnike i već proučavaju što će taj razlaz podrazumijevati, tko će što dobiti i kako će podijeliti financije - kazao je izvor blizak paru za američke medije.

Slavna manekenka Gisele Bundchen (42) i legendarni igrač američkog nogometa Tom Brady (45) godinama su slovili za jedan od najskladnijih parova na zvjezdanoj sceni, a njihova velika ljubav sada je u velikoj krizi. Naime, kako pišu svjetski mediji Gisele i Tom već su angažirali odvjetnike za pokretanje brakorazvodne parnice. 

Par već nekoliko mjeseci ne živi zajedno, a odvojenim putevima odlučili su krenuti nakon velike svađe koja je krenula nakon što se Tom samo 40 dana nakon 'umirovljenja' ponovno vratio sportu. Iako su mnogi tada pomislili da je riječ tek o trenutnoj bračnoj krizi, čini se da je njihovoj ljubavi doista došao kraj. 

- Nikada zapravo nisam mislio da će ova svađa biti kraj njihova braka, ali izgleda da jest. Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju odvjetnike i već proučavaju što će taj razlaz podrazumijevati, tko će što dobiti i kako će podijeliti financije - kazao je izvor blizak paru za Page Six.

Najveća sudska bitna zasigurno će biti oko vrijednih nekretnina koje su Brady i Bundchen kupili zajedno. Među tim nekretninama su Yellowstone Resort imanje u Montani, apartman vrijedan 3.5 milijuna dolara u New Yorku, ljetnikovac na Karibima i vila vrijednu 17 milijuna dolara u Miamiju.

Podsjetimo, Gisele i Tom u braku su od 2009. godine, a zajedno imaju 12-godišnjeg sina Benjamina i 9-godišnju kćer Vivian, dok Brady ima i 15-godišnjeg sina Jacka kojeg je dobio s bivšom partnericom Bridget Moynahan. Trenutno su oboje jako fokusirani na djecu i njihovu dobrobit.

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac'


Komentara 4

HR
hr76
13:20 05.10.2022.

Manekenka i nogometaš, već viđeno.

SG
salkanovicreis56@gmail.com
18:24 05.10.2022.

Ljubavi je bilo dosta,sad su na redu nekretnine i pare!!!!

PO
poluvodič
16:57 05.10.2022.

Ljubav dasta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije