Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NAKON RAZVODA

Razvod nije ni finaliziran, a Kanye već zna tko mu je iduća partnerica: Kim o tome ne želi ni razmišljati

Foto: PA/Pixsell
1/9
21.04.2021.
u 20:10

Reper Kanye West (43) rekao je da nakon razvoda želi vezu s umjetnicom, a reality zvijezda Kim Kardashian nakon razvoda se želi posvetiti djeci i karijeri.

Američki reper Kanye West (43) već je počeo razmišljati o svom životu nakon razvoda od reality zvijezde Kim Kardashian (40), rekao je izvor. Iako je njihov razvod još u tijeku, West je izjavio da želi da je njegova sljedeća veza s umjetnicom i kreativnom osobom. Dodao je da je razlog tome taj da zajedno mogu pričati istim jezikom, umjetničkim.

Kako prenosi Page Six, West je jednom prilikom sebe nazvao Michelangelom i Picassom, pa njegova sljedeća partnerica ne može biti bilo tko. Također je jednom prilikom rekao da je činjenica da je on najveći umjetnik svih vremena.

Kardashian je, s druge strane, fokus usmjerila prema djeci i karijeri. Ona želi biti predana majka, baviti se politikom i završiti pravni fakultet. „Ne izlazi ni s kim, jer bi to bio karijerni potez“, rekao je izvor te dodao da zbog pandemije ne može ići u restorane na spojeve gdje bi je vidjeli. „Ne može mirno izlaziti, čak ne može ni zamisliti kako bi to bilo“, pojasnio je izvor.

Podsjetimo, Kardashian i West su bili u braku od 2014. godine, a imaju i četvero djece: kćeri North i Chicago te sinove Sainta i Psalma. Kardashian je papire za razvod predala u veljači, a West ih je potpisao tek nakon dva mjeseca. Izvor blizak reperu, za Page Six, rekao je da je on dopustio svojoj uskoro bivšoj supruzi da podnese papire za razvod kako bi joj dao dostojanstvo te da ga jako smeta što se zbog toga priča predstavlja kao da se ona razvodi od njega. „On je taj koji je godinu dana govorio da oni nemaju više ništa zajedničko osim djece te je želio razvod“, rekao je izvor te dodao da je Kardashian učinila sve kako bi ipak pokušala spasiti brak.

U službenim papirima za razvod Kardashian je navela nepomirljive razlike, a drugi je izvor rekao da je bilo puno problema koji su se vukli već neko vrijeme. „Ne radi se o jednoj stvari. Postoje stvari koje su se vremenom nakupile i stvorile udaljenost između njih“, kazao je.

Bivši supružnici, koji su oboje milijarderi, zajedničku će imovinu podijeliti prema predbračnom ugovoru, a pravne će troškove svaki podmiriti za sebe. Iako su Kardashian i West zatražili zajedničko skrbništvo nad djecom, vjerojatno je da će ona ipak više vremena provoditi s majkom u njezinu domu u Hidden Hillsu.

VIDEO Kim Kardashian proglašena milijarderkom

  

Komentara 3

Avatar lola lola
lola lola
02:10 22.04.2021.

Totalno je pun sebe, nije cudo da mu je Trump idol.

LI
liliZG
16:50 22.04.2021.

čovjek je psihički bolesnik kojeg je jedino rođena majka mogla držati pod kontrolom...... nakon njene smrti sve je krenulo prema dolje.....

IM
Immanuell
01:32 22.04.2021.

On želi biti u vezi s kreativkom i umjetnicom, zbog zajedničkog jezika...... Nije u stanju složiti smislenu prosto-proširenu rečenicu, a bio bi i vezi s takvom ženom...... Kći im se zove Chicago, a sin Psalm ili Psalmo....... Ma fantastično........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije