Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi komentiraju

Razvod glumice glavna je tema na društvenim mrežama: Nikad je do sad nismo vidjeli nasmijanu

Foto: Profimedia
1/7
26.01.2021.
u 22:30

Glumica Mary-Kate Olsen osjetila je na svojoj koži da razvod može biti izrazito bolan, a zatražila je da se odvije po žurnom postupku bez obzira na to što svi sudovi u državi New York ne rade po uobičajenom radnom vremenu.

Jedna od najmučnih situacija koje mnogi bivši parovi prolaze definitivno je razvod. Glumica Mary-Kate Olsen osjetila je na svojoj koži da razvod može biti izrazito bolan, a zatražila je da se odvije po žurnom postupku bez obzira na to što svi sudovi u državi New York ne rade po uobičajenom radnom vremenu.

Zbog toga je dobila odobrenje da razvod riješi preko Zoom videopoziva, a jedina fotografija iz tog procesa na društvenim je mrežama izazvala mnoge reakcije. Naime, fanovi su uočili kako se Mary-Kate, poznata po obično namrgođenom izrazu lica prvi put pomalo i smiješi. "Zamislite koliko je bilo stresno odjenuti se za Zoom razvod Mary-Kate Olsen" napisala je jedna žena na društvenim mrežama, a nadovezao se i drugi korisnik, našalivši se kako se mentalno priprema za Zoom razvod Mary- Kate Olsen, što nije čudno jer glumica od najranijeg djetinjstva broji gomile fanove nakon što je tumačila malenu Michelle u megapopularnoj humorističnoj seriji 'Puna kuća'. 

Olsen je bila u braku sa 17 godina starijim Olivierom Sarkozyjem francuskim bankarom i bratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Prije no što je zatražila razvod po hitnom postupku tvrdila je kako su njezini odvjetnici primili mail da se iz njihovog zajedničkog stana mora iseliti za četiri dana, što ju je potpuno slomilo, te je baš zbog toga željela što prije prerezati sve konce koji je vežu za bivšeg supruga.

Podsjetimo, 17 godina stariji bankar Olivier Sarkozy i Mary-Kate Olsen vjenčali su se u studenom 2015. godine na privatnom ceremoniji na njujorškom Manhattanu nakon tri godine veze. U braku nisu dobili djecu, ali Francuz iz prethodnog ima dvoje.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije