Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Razvod ga je potpuno slomio, a najviše je patio zbog odvajanja od djece

Goran Karan
Foto: Promo
1/5
24.12.2019.
u 22:02

Zato on svojim sinovima nastoji pružiti svu moguću pažnju i ljubav. Stoga i najsretnijim trenucima ocjenjuje upravo one kada je postao otac.

Splitski pjevač Goran Karan svojim snažnim glasom osvaja žene svih generacija, a priznanje za pjevački talent i lijepe pjesme odaju mu i muškarci. Ovaj vatreni Ovan s podznakom u Djevici vrlo je emotivan, filozofski orijentiran muškarac koji životu pristupa na ozbiljan i jednostavan način.

Neposredan je, srdačan, dobronamjeran i humorističan u kontaktima s publikom i s ljudima koje sreće i prenosi nam optimizam i ljubav prema životu. On može i voli jako puno pričati i pri tome nije nimalo dosadan, jer svaku misao ‘začini’ svojim inteligentnim humorističnim dosjetkama. Pri tome zadrži dobar ukus.

Uz Gorana se osjećate opušteno, zabavno i gotovo ravnopravno. On ne glumi zvijezdu (a mogao bi). S istaknutim Plutonom on plijeni svojim šarmom i pokazuje zavidnu unutarnju snagu i strast. Iako je u pjesmama i u životu iskusio bol i osjećao se kao ranjena duša on svaku pjesmu pretvara u odu radosti. Užitak je slušati ga kako izvodi operne arije, a tada iz njegova glasa osjetimo svu silu kontrolirane snage.

Pjevao je na engleskom, turskom, omiljeni je gost na pozornicama diljem svijeta. Hitovi poput pjesama “Lipa si lipa”, “Ostani” i “Prozor kraj đardina”’ ostaju vječne dalmatinske pjesme kakve samo Goran Karan može pjevati. Prolazak kroz razvod braka ostavio je pečat najtežih trenutaka u njegovom životu najviše zbog odvajanja od djece jer je i sam osjetio što znači nedostatak oca.

Zato on svojim sinovima nastoji pružiti svu moguću pažnju i ljubav. Stoga i najsretnijim trenucima ocjenjuje upravo one kada je postao otac. U 2020. godini bit će vrlo kreativan i njegove nove ljubavne pjesme podsjećat će na sve njegove hitove koje je za njega napravio legendarni Zdenko Runjić. Preispitat će neke odnose sa suradnicima i unaprijediti kvalitetu suradnje. U inozemstvu će ponovno osvajati priznanja, ali i dobro zarađivati. U duhovnom segmentu života ostaje vjeran sebi i čini još jedan korak dalje.

Više astroanaliza možete pročitati na web-stranici astrologinje Anđelke Subašić.

Ključne riječi

Komentara 4

TR
tratincica68
07:36 26.12.2019.

Da je vise bija doma a manje skita danas bi ima zenu pa onda neka ne kuka.treba je mislit prije na ovakav ishod.

Avatar Aristarh
Aristarh
15:33 25.12.2019.

Nagli prekid zna biti veoma opasan čak i fatalan. To se dešava kad se totalno zaljubiš u osobu koja te iznenadi naglim razvodom. Takva osoba lukavo vlada tvojim osjećajima. Spas je u drugoj osobi slićnih osobina koja će imati razumijevanja za često spominjanje prve i polako te privlačiti k sebi. No to je vrlo vrlo teško. Večina ostaje sa trajnim posljedicama. No i to je bolje od suicida.

LO
longconra
22:29 24.12.2019.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije