Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje se bliži

Razuzdana djevojačka večer Maje Šuput u Beogradu

Foto: Instagram
1/6
13.04.2019.
u 11:13

Pjevačica je s nekoliko prijateljica i svojim dugogodišnjim stilistom Markom Grubnićem otišla u Beograd i na Instagramu se pohvalila kako se dobro provode.

Maja Šuput nije još otkrila datum svog vjenčanja, ali na Instagramu je zato otkrila kako ovaj vikend uživa u najluđoj djevojačkoj zabavi koju su joj priredile prijateljice i njen stilist Marko Grubnić.

Vesela ekipa jučer se uputila u Beograd gdje su se odlično zabavljali i dio te atmosfere podijelili su i na društvenim mrežama. Društvo je zabavu započelo odlaskom u jednu privatnu polikliniku na infuziju s dozom vitamina i zatim su se uputili na ludi provod u Beograd.

Maja je od Grubnića i prijateljica na poklon dobila vrijednu torbu modne marke Valentino čija se cijena procjenjuje na 6500 kuna. - Ovo je genijalno, svaki dan ću se udavati - zadovoljno je vrisnula Maja kada je ugledala poklon.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uozbiljite se , ozbiljno se udajem 🙋‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Momacka u akciji 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👫❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

 

Društvo se sinoć zabavljalo u beogradski klubovima gdje je Marko Grubnić demonstrirao plesne pokrete koje je naučio u showu "Ples sa zvijezdama".

Majin zaručnik Nenad Tatarinov pjevačici je poslao cvijeće dok je bila na večeri s društvom i tako je ugodno iznenadio, a dobila je video poruke s dobrim željama i od kolega Mladena Grdovića i Jole. 

Komentara 31

BE
berija
11:35 13.04.2019.

Zamisli život u kojem ti je posao pratiti što Maja Šuput (!??) radi. Novinarkini roditelji vjerojatno proklinju dan kad nisu kupili kondome.

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
11:40 13.04.2019.

Kako Vas nije sramota objavljivati ovakve članke?

Avatar RuAF
RuAF
12:15 13.04.2019.

Djevojačka večer, a na njoj Marko Grubnić??? Nije mi jasno. Zar nebi na djevojačkoj trebale biti isključivo djevojke? Ako netko zna o čemu se radi, molio bih objašnjenje. Unaprijed zahvalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije