Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Procurilo u javnost

Razotkriven ljubavni skandal iz Bijele kuće u koji su bile upletene Trumpova kći i snaha

Foto: DPA/Pixsell
1/8
13.05.2021.
u 14:50

Trumpova mlađa kći Tiffany i njegova snaha Vanessa Trump navodno su imale afere s članovima Tajne službe.

Carol Leonnig napisala je knjigu pod nazivom "Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service" u kojoj ova dobitnica Pulitzerove nagrade otkriva nepoznato o tajnim službama, a dijelovi njezine knjige objavili su The Guardian i Washington Post i razotkrili su skandal koji se odvijao unutar Bijele kuće dok je Donald Trump bio predsjednik SAD-a. U ovaj skandal, prema isječcima iz knjige koje prenose mediji u Americi, upletene su Trumpova mlađa kći Tiffany i njegova snaha Vanessa Trump.

Naime, one su navodno imale ljubavne afere s agentima Tajne službe koji su bili zaduženi za sigurnost Trumpovih dok su živjeli u Bijeloj kući. Kako prenose The Guardian i Post, Trumpova snaha Vanessa imala je aferu s tajnim agentom koji je brinuo za nju i njezinog supruga i djecu. Vanessa je od Trumpovog sina zatražila razvod u ožujku 2018. godine i nije poznato je li i njezin preljub s tajnim agentom imao veze s razvodom, ali poznato je kako dotični tajni agent nije sankcioniran nakon što je razotkriveno da je bio u vezi s članicom obitelji Trump.

Šefovima tajne službe sumnjiv je bio i odnos Tiffany Trump i agenta koji je bio nadležan za njezinu sigurnost i djelovalo im je kao da su postali jako prisni i intimni tijekom vremena koje su provodili nasamo. Tiffany je navodno negirala da je između nje i tajnog agenta postojala bilo kakva ljubavna veza i rekla je da je sasvim normalno da su postali bliski s obzirom na količinu vremena koje su provodili zajedno.

Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su vezu nakon 24 godine

 

Komentara 3

NE
Neutralac
20:49 13.05.2021.

Ovi globalisti se ne mogu rijesiti sindroma Trump.... sto ce jos izmisliti....?

IM
Immanuell
17:57 13.05.2021.

Ako su ljudi mlađi i dobro izgledaju, sasvim je prirodno da u jednom momentu popusti samokontrola.

DU
Deleted user
15:35 13.05.2021.

Jabuka ne pada daleko od stabla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije