Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leonardo DiCaprio

Hollywoodski glumac priznao zašto ne glumi u nastavcima

Leonardo DiCaprio
Foto: MA/TC/
1/4
22.12.2015.
u 11:12

Cijenjeni američki glumac, poznat po dugometražnim dramskim filmovima, rekao je zašto nije viđen u nastavcima

Kada zanemarite izlazak nastavka komičnog horora "Critters" iz 1991. godine, gdje se pojavljuje kao nepoznati tinejdžer, primijetit ćete da Leonardo Dicaprio do sad nije glumio u nastavku nekog filma.

Među vrhunskim hollywoodskim glumcima ovo je zapravo prava rijetkost. Filmska industrija zarađuje vrtoglave iznose na akcijskim vozilima ili franšizama stripova

DiCaprio je za Variety objasnio zašto nikad nije glumio u nastavcima. Zanimljivo je kako je cijenjeni glumac imao ponudu za uloge Spidermana, Robina, ali i Anakina Skywalkera u Star Warsu, međutim odbio je ponude.  

– Svaki film koji sam radio posebna je vrsta umjetnosti. Ne znači da ne bih glumio u nastavcima jer neki od najvećih filmova u povijesti imaju nastavke, poput "Kuma 2", koji je izvrstan. 

– Kada pročitate scenarij, imate početak i kraj i teško zamišljate ponovno "oživljavanje" slične ideje. Jednostavno se tako nešto još nije dogodilo – rekao je talentirani glumac.

Redatelj iščekivane akcijske drame "Povratnik", Alejandro G. Inarritu, našalio se kako bi mogli promijeniti ovu glumčevu naviku. 

– Mogli bismo snimiti drugi dio "Povratnika" – rekao je redatelj. – To bi bilo zabavno, pretprodukcija počinje već sutra – sarkastično je nadodao DiCaprio. 

Glumac poznat po dugometražnim dramskim filmovima, na nadolazećim Oscarima, ponovno je nominiran u kategoriji najboljeg glavnog glumca.

Dodjela će se održati 28. veljače, a na Akademiji je da procijeni kvalitetu njegove glume u "Povratniku" te zasluženost ove prestižne filmske nagrade.  

>> Pogledajte kome bi se ove godine mogao osmjehnuti Oscar!

>> Leonardo DiCaprio je Povratnik

Komentara 3

MB
mockin_bird
12:15 22.12.2015.

glumčina + svaki mu je film odličan...dobro jedino titanik nemogu progutat ...a več za dnevnik košarkaša je trebao dobit oskara

Avatar black_cat
black_cat
14:39 22.12.2015.

Genijalan glumac ... Meni osobno najbolji u Vuk s Wall Streeta i Žalu..žao mi je što nije nagrađen s nijednim Oscarom u dosadašnjoj karijeri..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije