Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumci u svađi

Rat holivudskih velikana ne jenjava: 'Kunem ti se, osramotit ću te'

Foto: QuarterflashVantage News/Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL
1/8
25.07.2020.
u 19:00

Zvijezda tvrdi da je čuo od prijatelja kako ga De Niro naziva lažljivcem u medijima.

Holivudski glumac Mickey Rourke kolegu Roberta De Nira upozorio je ga da će ga osramotiti, čime je oživio svađu staru više desetljeća, rekavši kako je čuo da on priča laži o njemu.

Zvijezda tvrdi da je čuo od prijatelja kako ga De Niro naziva lažljivcem u medijima. Iako nije naveo kontekst izjave, vjeruje se kako je sukob nastao oko filma Irac iz prošle godine.

"Hej Rober De Niro, tako je, pričam tebi, plačljivce jedan. Prijatelj mi je nedavno rekao da si prije nekoliko mjeseci medijima rekao 'Mickey Rourke je lažljivac i govori svakakva sranja'. Slušaj, gospodine 'tvrdi' u filmovima, prva si osoba koja me nazvala lažljivcem, i to u novinama. Da ti kažem nešto, kad te vidim, kunem ti se na svoju baku, brata i sve moje pse, teško ću te osramotiti 100%. Mickey Rourke", napisao je glumac na svom Instagramu te objavio fotografiju De Nira.

Foto: FIBA/Screenshot

Prošle godine Rourke je tvrdio da upravo zbog njega nije dobio ulogu u spomenutom filmu.

"Scorsese se želio sastati sa mnom za film s Pacinom, Pescijem i De Nirom. Osoba s kastinga rekla je mom menadžeru da je Robert De Niro rekao da odbija raditi sa mnom u filmu", rekao je lani glumac za jedan talijanski show.

De Nirovi glasnogovornici kažu pak kako Mickey nije uopće razmatran za bilo koju ulogu u filmu.

Komentara 10

MA
marsovac
01:42 26.07.2020.

Rourk nije tako los,...samo je De Niro ipak top liga. Roukr je u svojoj karijeri natrabunjao dosta i cesto hrpu gluposti,...za njega je De Niro intelektualac.

HS
highlander.supreme
23:53 25.07.2020.

De Niro je overated, samo moze glumiti u mafijaskim filmovima...Tip je bezlican, Al Pacino je za njega Bog.

RO
RogaBabaroga
23:20 25.07.2020.

nes ti sramote ako Rourk prica nesto!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije