Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog 'Otvorenog'

Rat bivših HRT-ovih kolega! Hloverka se brutalno obrušila na Latina, evo što on kaže na to

Foto: Dusko Jaramaz,Žarko Bašić/Pixsell
1/7
17.09.2019.
u 09:42

Bivša HRT-ovka nije krila razočarenje odlukom da emisiju ''Otvoreno'', koju je nekad ona vodila i uređivala, od jeseni uređuje Denis Latin

Bivša HRT-ovka Hloverka Novak Srzić ponovno je podigla prašinu objavom na društvenim mrežama. Ovog puta oštro je komentirala dolazak Denisa Latina na poziciju novog urednika HTV-ove političke emisije ''Otvoreno''. Nekadašnja glavna urednica HTV-a i njegova Informativnoga programa na svom se Facebooku prisjetila vremena dok je ona uređivala 'Otvoreno'.

"Ne gledam više puno televiziju..vratila se mojoj staroj ljubavi radiju... ovo je fotka iz mog i našeg Otvorenog... u ovoj sezoni Otvoreno će uređivati Denis Latin... duša me boli... ne zbog mene, ja sam sve već vidjela... žao mi samo pretplatnika... Bože sačuvaj...", napisala je Novak Srzić na Facebooku.

Foto: Facebook/RTL

Njezin status na svom profilu, ali i službenoj stranici, podijelio je i sam Latin. Ispod objave zaredali su se komentari, no on sam Hloverkin potez nije htio komentirati. – Hvala vam na interesu, ali nemam vam što reći na to. Ne bih htio to komentirati – rekao nam je Denis Latin.

Čini se kako Novak Srzić i Latin još uvijek imaju neriješene račune iz prošlosti jer nije tajna kako njihov odnos nije bio idiličan dok je ona bila urednica Informativnog programa.

Tko je po vama bolji urednik emisije 'Otvoreno'?

Inače, ovo nije prvi ovakav ispad Hloverke na društvenim mrežama. Ljetos je direktorica Turističke zajednice grada Makarske opako kritizirala Karleušu i cajke koje su zavladale našom obalom. Smetala joj je buka iz noćnog kluba koji je dovodio najveće folk-zvijezde, ali i to što su lake note zasjenile, kako kaže, izvanredan program Makarskog kulturnog ljeta.

Pogledajte gdje su nestale i što rade bivše prve dame TV-a!

Komentara 55

Avatar navijač
navijač
10:39 17.09.2019.

HRT je skojevska uhljebnička baruština koju pod hitno treba isušiti.

DU
Deleted user
10:35 17.09.2019.

Mogu neki pisati i pričati što hoće, ali Hloverka je bila profesionalac, volio je netko ili ne. S druge strane drug latin je pristrani, ideološki jugonastrojeni novinar kakav i priliči današnjem, a i jučerašnjem "h"tv-u.

BA
bakulušić
10:49 17.09.2019.

HRT je bio i ostat će zadnji jugoslavensko-komunistički bastion u Hrvatskoj. Kad se oni ugase, to će biti znak da jugokomunizma više nema i da istina može na svjetlo dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije