Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 13 godina

Rastali se Tim Burton i Helena Bonham Carter

'Helena Bonham Carter and Tim Burton arrive at the BFI London Film Festival Awards, at Banqueting House, in Westminster, central London.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: 'Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL'
1/4
24.12.2014.
u 09:19

Jedan od najboljih američkih režisera i glumica upoznali su se 2001. godine na snimanju filma 'Planet majmuna'

Jedan od omiljenih hollywoodskih parova, redatelj Tim Burton i glumica Helena Bonham Carter, odlučili su se razdvojiti nakon 13 godina zajedničkog života.

– Tim Burton i Helena Bonham Carter prijateljski su se razišli ove godine, ali su ostali prijatelji i nastavit će zajedno odgajati djecu Billyja Raymonda i Nell – kratko je priopćio glumičin glasnogovornik.

Jedan od najboljih američkih redatelja koji se krajem osamdesetih proslavio filmovima "Bubimir" i "Batman" svoju sada već bivšu partnericu upoznao je 2001. godine na snimanju filma "Planet majmuna".

Nakon toga, Helena Bonham Carter glumila je u svim njegovim filmovima, među kojima su najznačajniji "Krupna riba", "Charlie i tvornica čokolade" i "Alisa u zemlji čudesa". 

S obzirom na to da Helena nije dobila ulogu u Burtonovu najnovijem filmu "Big Eyes" koji se uskoro počinje prikazivati u SAD-u, njihov rastanak mogao se predvidjeti i prije službene potvrde Helenina glasnogovornika. Što je njihovoj dugogodišnjoj ljubavi presudilo, za sada nije poznato.

>>Skandal: Tim Burton uhvaćen kako se ljubi s misterioznom plavušom

>>Helena Bonham Carter i Tim Burton napokon pod istim krovom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije