Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila i spol

Rastala se od supruga kako bi bila s 15 godina mlađim posinkom, a sada mu je rodila dijete

Foto: Instagram
1/6
17.01.2021.
u 13:35

Influencerica je postala poznata nakon je na društvenim mrežama podijelila svoj put do idealne težine, trenutačno je u centru pozornosti jer čeka dijete sa svojim posinkom Vladimirom.

Ruska influencerica Marina Balmaševa na društvenim je mrežama otkrila da je rodila kćer. 

Influencerica je postala poznata nakon je na društvenim mrežama podijelila svoj put do idealne težine, trenutačno je u centru pozornosti jer čeka dijete sa svojim posinkom Vladimirom. Prije no što se zaljubila i  se odlučila udati za svog posinka,  Marina je, naime, bila s Vladimirovim ocem u braku 13 godina.

Nakon što su se razveli, započela je vezu 20-godišnjim Vladimirom.  Upoznala ga je kad je imao samo sedam godina. Balmaševa i bivši suprug tijekom veze su posvojili petero djece od kojih troje sada žive s njom i Vladimirom, dok dvoje žive s njezinim bivšim suprugom. Marina je kazala da je sretna u vezi jer se ne osjeća kao starija žena koja mora pospremati po kući, već kao mlada i sretna djevojka.
Isto tako tvrdi da se ne brine da će ju 15 godina mlađi odabranik ostaviti zbog neke mlađe djevojke, kazala je za ruske medije. 

Iako rusku javnost zabavlja njihova veza, mnogi su je kritizirali jer je nedavno objavila fotografiju na kojoj je s posinkom koji je tada imao sedam godina. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:04 17.01.2021.

Bljak...

Avatar vatrogasac
vatrogasac
14:30 17.01.2021.

Blago posinku sada ima dijete a za koju godinu i babu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije