Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračne nevolje

Rastaju se George Clooney i Amal Alamuddin?

george clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.01.2015.
u 16:22

Čini se da su nevolje u bračnom gnijezdu Clooneyjevih započele nakon samo 3 mjeseca braka

Prije 3 mjeseca George Clooney i Amal Alamuddin zakleli su se na vječnu ljubav jedno drugome, no čini se da je njihova ljubav već na kušnji. 

Prije nekoliko tjedana nagađalo se da planiraju bebu, a onda je uslijedio šok – George i Amal se razvode.

Šuškanja su potaknuli izvori bliski paru nakon što su u javnost izašli s informacijom da novopečeni bračni par ima sve više problema u braku.

– Ona i George neće uspjeti. Svađaju se i svima nam se čini da je najpoznatiji svjetski neženja jednostavno trebao ostati neženja. Nema šanse da će njihov brak potrajati – izjavio je izvor.

Vijest o razvodu slavnog glumca i lijepe odvjetnice zasigurno bi s oduševljenjem prihvatile Clooneyjeve obožavateljice, no s obzirom na to da službene informacije još nema, vrijeme će pokazati ima li u ovim glasinama istine.

>>Zbog vjenčanja s Clooneyjem Amal proglašena najfascinantnijom osobom 2014. godine

>>Amal Alamuddin i George Clooney na jako neobičnom medenom mjesecu

Komentara 25

Avatar ciklama
ciklama
16:55 02.01.2015.

Nemrem čisto spavat zbog tih važnih problema...

L0
luena 01
16:38 02.01.2015.

I sta sad, nije mu prvi razvod... danima ste nas vijestima o njima zasipali ali ocito je ljubav prije pukla neg su se vjencali... =;-))

SJ
Sve je uzalud
17:30 02.01.2015.

..............ona je muškarac u ženskom tijelu..............................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije