Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio u bolnici

Ranjen u pucnjavi! Pjevača na ljetovanju nepoznati pljačkaši propucali u nogu

Foto: Instagram screenshot
1/4
30.08.2019.
u 09:28

Dvojica prijatelja odvezli su ga u bolnicu.

Britanski reper Mist odvezen je u bolnicu nakon što je ranjen je u pucnjavi u Portugalu, gdje je došao zbog nastupa na festivalu Afrobeat Nation.

Nakon što su lopovi upali u luksuznu vilu u kojoj je odsjedao Mist, pravog imena Rhys Thomas Sylvester, uzeli su mu putovnicu, nakit, te mobitele. Dvojica prijatelja koji su ga odvezli u bolnicu, policiji su rekli da je ranjen u nogu oko 22 sata.

Foto: Instagram screenshot

Za pljačkaše su rekli da su imali irski naglasak te da se radilo o dvojici ili trojici muškaraca, piše Metro. Iako se o stanju repera ne znaju detalji, izvori su rekli kako je Mist napustio bolnicu.

Sylvester je karijeru započeo 2015. godine nakon što je boravio u zatvoru zbog opasne vožnje, a njegov album iz 2018. godine 'Diamond In The Dirt' našao se peti na ljestvici UK Albums.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije