Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskošno vjenčanje

Ramazzotti pjevao na svadbi naše manekenke

Foto: Instagram
1/2
25.09.2018.
u 12:57

Ivana Bošnjak udala se ovaj vikend za grčkog pjevača Antonisa Remosa s kojim je u vezi već deset godina i imaju kćer Elenu.

Ivana Bošnjak, manekenka hrvatskih korijena s inozemnom karijerom prošlog tjedna udala se za popularnog grčkog pjevača Antonisa Remosa, a na vjenčanju im je pjevao talijanski srcolomac Eros Ramazzotti.

Ova raskošna svadba održana je u Grčkoj, a neki od poznatih uzvanika bili su Željko i Jovana Joksimović, Mustafa Sandal, pjevačica Elena Paparizou, ali i košarkaški treneri Dušan Ivković i Željko Obradović. Bijeli baloni su lebdjeli, sve je bilo predivno ukrašeno.

 

 

 

 

 

 

Romantično osvjetljenje bilo je postavljeno cijelom dužinom staze kojom su mladenci stigli na slavlje, dok je dio u kojemu su bili gosti osvijetljen s bezbroj lampica koje su svijetlile s improviziranog stropa – jer je vjenčanje bilo na otvorenom.

Ipak najveće iznenađenje na ovoj svadbi bio je pjevač Eros Ramazzotti, dok je Željko Joksimović na svom Instagram-profilu podijelio fotografiju sa svadbe i čestitao mladencima.

Ivana živi i radi u Grčkoj godinama i ondje je i upoznala svog supruga. Zaljubljeni par u vezi je već deset godina, a imaju i malu kćer, Elenu.

Komentara 1

Avatar CHOW
CHOW
13:58 25.09.2018.

Ovaj vikend??? Pa vijest je stara 15 dana. "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije