Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raquel mauri

Rakitićeva supruga pokazala majku, pratitelji oduševljeni: 'Kao sestre'

Ivan i Raquel
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
14.04.2021.
u 11:17

Majka i kći na oba su profila dobile mnoštvo komplimenata gdje su im pratitelji pisali koliko sliče jedna drugoj.

Raquel Mauri, supruga našeg reprezentativca Ivana Rakitića i njezina majka Puri Olmo objavile su istu zajedničku fotografiju na svojim društvenim mrežama. 

"Mami", napisala je samo Raquel, no njezina je majka bila rječitija. "U životu postoje dobri trenuci i oni koji to baš nisu, no iz jednih i drugih učimo zajedno. Volim te", stoji u objavi Puri Olmo. 

Foto: Instagram screenshot

Majka i kći na oba su profila dobile mnoštvo komplimenata gdje su im pratitelji pisali koliko sliče jedna drugoj, a neki su pisali čak i da Puri izgleda kao njezina starija sestra.

Puri Olmo poprilično je aktivna na društvenim mrežama, a tamo rado dijeli obiteljske fotografije, sa suprugom, ali i one sa svojim unučicama Altheom i Adarom, kćeri Raquel Mauri i Ivanom Rakitićem.

Podsjetimo, Raquel i Ivan građanski su se vjenčali 2013. godine, dok se crkveno vjenčanje održalo dvije godine kasnije, točnije 20. lipnja u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj sa svojim kćerima.

VIDEO>> Poznati detalji o sprovodu princa Philipa, kraljica ulazi u osam dana žalosti. 

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
13:07 14.04.2021.

Ne kužim kako neki mogu pisati da su njih dvije slične po izgledu? Nigdje veze. Jedina sličnost između njih je što su obje žene i možda jednako vole razbijati prozore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije