Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednička fotografija

Rakitićeva Raquel pozirala je sa zanosnom sestrom i oduševila pratitelje: "Poput modela"

Foto: Instagram
1/5
17.09.2021.
u 12:08

Supruga nogometaša Ivana Rakitića (33) Raquel Mauri (32) poznata je kao jedna od najljepših supruga nogometaša, a sada je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala sa sestrom Irene

Supruga nogometaša Ivana Rakitića (33) Raquel Mauri (32) poznata je kao jedna od najljepših supruga nogometaša, a sada je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala sa sestrom Irene.

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine doznalo se da Raquel ima jednako atraktivnu sestru Irene koja je također bodrila našu reprezentaciju s tribina, a od tada ne prestaju plijeniti pažnju zajedničkim fotografijama.

Sestre mnogo vremena provode zajedno, zajedno putuju i vježbaju, a Irene se pohvalila i sestrinim pjevačkim sposobnostima kada je objavila videosnimku na kojoj je Raquel zapjevala na proslavi rođendana kćerkice Adare, a sada su pozirale u jednom restoranu.

"Predivne", "Najljepše sestre", "Poput modela", "Ma najdivnije", samo su neki od komplimenata ispod fotografije uz koju je Raquel kratko napisala "ona" te dodala emotikone djeteline s četiri lista. Inače, Irene je starija od Raquel, a bavi se fotografiranjem i radi u fotostudiju u Španjolskoj.

Raquel na Instagramu prati 702 tisuće obožavatelja, a s pratiteljima često podijeli fotografije zajedničkih trenutaka, ali i zavodljivih odjevnih kombinacija.

Podsjetimo, Ivan Rakitić i Raquel Mauri građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu, roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan.

VIDEO>>Velimir Grgić: "Nije čudno da neki ne vjeruju u koronu"
 

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:41 17.09.2021.

Jel i njoj dobro ide razbijanje prozora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije