Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI PAR

Rakitićeva Raquel pohvalila se skupim poklonom za Valentinovo

Ivan i Raquel
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
14.02.2021.
u 20:00

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac u braku je sa Španjolkom Raquel Mauri od 2013. godine i imaju dvoje djece. No, Raketa se jako namučio kako bi je osvojio.

Raquel Mauri, supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, na Instagramu je svim pratiteljima čestitala valentinovo fotografijom na kojoj su njih dvoje, a pokazala je i dizajnerski prsten koji je za Dan zaljubljenih dobila na poklon od supruga. 

Naravno, svi su odmah pohvalili poklon i naglasili kako su Ivan i Raquel lijep par.

Podsjetimo, bivši hrvatski nogometni reprezentativac u braku je sa Španjolkom Raquel Mauri od 2013. godine i imaju dvoje djece. No, Raketa se jako namučio kako bi je osvojio.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sve je počelo 2011. godine kada je Rakitić iz Schalkea preselio u Sevillu gdje je ugledao Raquel koja je radila kao konobarica.

- Ne znam kako bih to objasnio. Kad god bih je vidio, kao da je u meni eksplodirala bomba. Učio sam španjolski i borio se. Koristio sam ruke kako bih joj opisao što želim reći. Njoj je sve bilo smiješno. Govorila je da je ona Jane, a ja Tarzan - rekao je Rakitić.
- Pio sam toliko kave da je to bilo smiješno. Pitao sam je 20 ili 30 puta prije nego što je pristala - rekao je Rakitić.

- Jednog dana mi je objasnila zašto ne želi izaći sa mnom. Rekla mi je 'ti si nogometaš i mogao bi se iduće godine preseliti u drugu državu. Oprosti, ali ne'. Pomislio sam da ona misli da neću biti dobar u Sevilli i da će me klub prodati. Dio moje motivacije kad sam išao na trening bio je da izborim svoje mjesto u momčadi kako bih neko vrijeme bio tu i kako bi Raquel izašla sa mnom na večeru.

Trebalo mi je sedam mjeseci za to, dodao je Ivan. Raquel je na kraju ipak otišla na ručak s Rakitićem iz svega se na kraju rodila ljubav, a onda i brak.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DA
damyr26
21:47 14.02.2021.

Daj dosadni ste s tim Rakitićem i njegovom ženom, još malo pa će iskakat iz paštete.

DV
Džontra Volta
05:46 15.02.2021.

Da nije upoznala Raketu još bi konobarila.

DU
Deleted user
21:01 14.02.2021.

Valentinovo nije dan žena, ali nikako da se to shvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije