Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo poglavlje

Nakon vijesti da se razvodi, naš glumac uživa u društvu atraktivne plavuše

Foto: Robert Gašpert
1/4
05.03.2018.
u 20:50

Otkako se razveo od pjevačice i glumice Ivane Starčević, Rushaidat se posvetio sinu Tomu, poslu i nekim novim ljudima.

Nagrađivani i cijenjeni kazališni i filmski glumac Rakan Rushaidat, čini se, okrenuo je novo poglavlje u privatnom životu.

Glumac i pjevačica i glumica Ivana Starčević nedavno su se rastali nakon sedam godina braka, a Rakana je naš fotograf snimio s atraktivnom plavušom s kojom je očigledno uživao u razgovoru i šetnji u središtu Zagreba.

No Rakan nam ništa nije htio reći o svojem privatnom životu pa smo se prisjetili njegove izjave iz 2012. za Večernji list:

– Imao sam u životu svoje faze, radio razne budalaštine. Danas se, kad se sjetim svih ludorija, pitam što mi je sve to trebalo. Dovoljno sam se izdivljao do 30. Danas sam zadovoljniji, smireniji i uživam u svom djetetu.

1/6

Komentara 8

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:58 05.03.2018.

Nas glumac Rushaidat ?????

KA
Karloho
22:04 05.03.2018.

Nikad čuo za ove likove,tko piše ovakove članke...

UU
uhljeb u holdingu
22:50 05.03.2018.

Šta će reći Alah za ovu pivu u ruci ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije