Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAM U KUĆI

Rajko Dujmić: 'U izolaciji sam smršavio 20 kilograma'

Rajko Dujmić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
27.03.2020.
u 16:46

Jedan od naših najpoznatijih autora zatvorio se u stanu na zagrebačkim Ravnicama, dok su mu supruga Snježana i sin Tin u njihovoj kući u Gorskom kotaru.

Rajko Dujmić proteklih je mjeseci smršavio 20 kilograma. Kako je rekao za 24 sata, prije je imao 90, a sad ima 70 kilograma. Jedan od naših najpoznatijih autora zatvorio se u stanu na zagrebačkim Ravnicama, dok su mu supruga Snježana i sin Tin u njihovoj kući u Gorskom kotaru. Rajko je za 24 sata kazao kazao kako mu se ne da kuhati za sebe, a iz kuće izlazi sao kad mora. 

 Krajem godine izašao je iz bolnice, kamo je prošle jeseni samoinicijativno otišao na liječenje. Tad je rekao da je u kontroliranom okruženju u kojemu ne može doći u napast uzeti nešto. Dodao je da neće izaći dok ne bude siguran da ništa neće konzumirati.

Rajko Dujmić
1/6

Podsjetimo, Dujmić je proveo dva i pol mjeseca u istražnom zatvoru jer je fizički napao suprugu. Prijatelji ga redovito zovu, a on u izolaciji sklada. 

- Sam sam, ali nisam tužan. Imam mir. Predao sam se onom čemu pripadam, a to je glazba. Radim danju i noću. Već tjedan dana, bez stanke, skladam veliko klasično djelo i balet. Vjerujem da ću ga završiti u lipnju, najkasnije srpnju - kazao je Dujmić. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ZLO
ZLO
17:11 27.03.2020.

A meni se stolica stabilizirala, tako da me potjera svako jutro točno u 8. Mislim, ako koga zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije