Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj

Rajko Dujmić sudjelovao je u incidentu na hitnom prijemu KBC-a Zagreb

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
09.07.2020.
u 15:52

Prema riječima svjedoka, prof. Gornik se unio u lice Dujmiću riječima " Ti si nula i nikome ništa!", nakon čega je došlo do fizičkog obračuna.

Kako doznaje Večernji list danas se u prostorijama hitnog prijema KBC-a Zagreb dogodio incident u kojem je sudjelovao šef hitnog prijema, prof. Ivan Gornik i Rajko Dujmić, poznati hrvatski glazbenik i skladatelj.

Prema riječima svjedoka, prof Gornik se unio u lice Dujmiću riječima " Ti si nula i nikome ništa!", nakon čega je došlo do fizičkog obračuna. Na naš upit ravnatelju KBC-a Zagreb, prof.dr.sc. Anti Ćorušiću da nam komentira događaj dobili smo odgovor kako ".....prema prikupljenim informacijama proizlazi da se danas 9. srpnja 2020. godine u Objedinjenom hitnom bolničkom prijamu dogodio incident, međutim na način da je pacijent nasrnuo na zdravstvenog radnika KBC-a Zagreb."

Većina doktora koje smo kontaktirali s obzirom da poznaju prof. Ivana Gornika kazali su nam da je on izvrstan liječnik ali kako ima problema sa svojim velikim egom te nisu htjeli komentirati incident.

VIDEO Pogledajte koji su hrvatski estradnjaci završili u saborskim klupama

 

Ključne riječi

Komentara 37

DU
Deleted user
17:45 09.07.2020.

Ma maknite više tog Šarića, kvazi komičara sa članaka. Već dvije godine nas maltretiraju svi mediji s likom te osobe. Čime je koga zadužio da ga se gura toliko? Ne možeš jedan jedini članak pročitati da ti u sred čitanjaja uleti ovaj bradonja. Očito mu posao ne ide pa ne ide.

KU
Kultura
16:26 09.07.2020.

Ne vjerujem da bi pijani i nadrogirani Dujmic izazvao incident.

PR
prokurator
18:35 09.07.2020.

priča se da dujmić nije cvijeće, ali u problematična ponašanja doktora vjerojatno su se mnogi od nas uvjerili - ja jesam. iz članka se vidi da je doktor zakuhao prvi, dok ne saznamo drugačije to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije