Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskol u bendu

Rajko Dujmić o Novim fosilima: To je dio života koji sam dao drugima

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
09.02.2018.
u 11:51

Osnivač grupe Novi fosili osvrnuo se na razlaz od ostalih članova benda te na svoje probleme s alkoholom i dorgom...

Jedan od osnivača Novih fosila Rajko Dujmić u intervju za Dnevni avaz pričao je o ovisnosti o alkoholu i narkoticima te o tome što će biti s Novim fosilima nakon raskola u bendu.

Prije tri godine Sanja Doležal, Vladimir Kočić Zec i Marinko Colnago odlučili su prekinuti suradnju s Dujmićem uz opravdanje kako više ne mogu raditi s njim. Sanja je nedavno priznala kako su taj prekid mogli odraditi i malo taktičnije, a evo što Dujmović kaže na ovu Sanjinu izjavu.

- Svima njima iz benda želim sve najbolje. Ne sjećam se tog perioda života, jer je to dio mog života koji sam dao drugima. Međutim, dok god pjesma živi i taj period mog života će živjeti. Sve loše sam otpustio, pamtim samo dobre stvari - odgovara Dujmić.

Problemi s alkoholom i drogom, kaže sada su iza njega i sada je posvećen pisanju antologije. 

1/11

Komentara 3

DU
Deleted user
17:26 09.02.2018.

Da i to vidimo , sretno !!!!

Avatar mmolekula
mmolekula
16:55 16.02.2018.

U članku je Dujmić, pa Dujmović, rekao jednu pravu istinu da je dao pjesme Novim fosilima, a oni njemu zauzvrat dali nogu. Sanja srami se, i ova dva starca koja su je podržala nisu ništ bolji od nje. Pljunuli susu u tanjur iz kojeg su jeli. A to Bog ne prašta, valjda to znaš Sanjice dobra i poštena.

ZN
zanne.nevenka
14:08 27.01.2019.

Ima i nas od 7o setak godina samo mogu rec da je rajko institucija danas mema Mome Durdice pa moze Sanja svasta pricat nadam se da rajku nije zivot uteko koliko je got bio uzbudljiv a isto je malo prijee nje. bio muzicar a ona se uz svog oca slepala i bilo joj dobro. eki od nas se sjecaju ne zamjerite ne volim nepravdu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije