Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetio supruzi

Rajko Dujmić izašao iz zatvora: 'Nisam doma'

Foto: Borna Filić/PIXSEL
1/6
27.09.2019.
u 20:42

Rajkov prijatelj, Nenad Ninčević kaže da je skladatelj u bolnici.

Skladatelj Rajko Dujmić izašao je iz zatvora.

-Nisam doma - rekao je Dujmić za 24sata te dodao kako ne može davati detaljnije izjave dok se sudski proces ne okonča.

Rajkov prijatelj, Nenad Ninčević kaže da je skladatelj u bolnici. 

- Rajko me nazvao čim je izašao iz Remetinca i nakon mnogo godina zvučao je suvislo i normalno. Samoinicijativno je otišao u bolnicu na liječenje. Nikad nije bio tako čvrst, odlučan u želji da se makne od svega - rekao je Ninčević za 24sata. 

Podsjetimo, Dujmića je policiji prijavila supruga Snježana koja je rekla da joj je prijetio da ju je udario, a on je navodno tvrdio kako se čitavoga događaja uopće ne sjeća te da je bio jako pijan.

Policija ga je prijavila zbog prijetnji, a istražni sudac zagrebačkoga Županijskoga suda mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar patkovic
patkovic
21:44 27.09.2019.

oj rakijo rako ja te volim jakooo

SO
sohnahoakasaa
17:30 28.09.2019.

Rajko stvarno vam iskreno želim da ovaj put uspijete. Uvijek će te biti na dobitku kad se riješite zla. Kak vidimo pune su novine vaših 'prijatelja' koji imaju kaj za reći a sami su konzumenti raznog. Ali znate kaj? Drže se i mogu tak do uvek jer im je duša prazna. Nema nutra niš kaj bi ih mučilo i dotuklo.

SA
sargu123
22:39 27.09.2019.

Mogla bi ga predsjednica angažirati u kampanji. Sve bi mu bilo oprošteno i imao bi svega koliko mu srce poželi. Ona voli takve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije