Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPOMENA

Rajko Dujmić dobio mural u Zagrebu, a njegova udovica poslala je snažnu poruku

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/8
05.10.2020.
u 15:33

- Mural na Ravnicama (nije još završen), napisala je Snježana pokraj fotografije. Prijatelji supruge pokojnog Rajka bili su oduševljeni viđenim, te su napisali kako se točno vidi Rajkov prepoznatljiv osmijeh.

Rajko Dujmić dobio je svoj mural na ulazu u jednu zgradu u zagrebačkom kvartu Ravnice, gdje je veliki autor i živio sa suprugom Snježanom. 

Upravo je Snježana Dujmić na Facebooku i objavila kako izgleda mural, koji prikazuje nasmijanog Rajka kako sjedi za klavirom.

- Mural na Ravnicama (nije još završen), napisala je Snježana pokraj fotografije. Prijatelji supruge pokojnog Rajka bili su oduševljeni viđenim, te su napisali kako se točno vidi Rajkov prepoznatljiv osmijeh.

Foto: Daniel Pavlić
- Počivao u miru,ispratit ćemo mi njega kad nam korona dozvoli a do tada i zauvijek tješit će nas njegove nezaboravne pjesme, dodala je jedna pratiteljica. 

Dujmićeva udovica više je puta zahvalila svima koji su joj pružili podršku nakon Rajkove smrti.

1/11

- Svima još jedno hvala na izrazima sućuti. Vi ste bili uz mene i čuvali me, svaka riječ podrške, svaka sličica me spasila da se ne slomim, jer da nije bilo svih vas, znanih i neznanih koji ste voljeli Rajka kao čovjeka, njegove pjesme, prepoznali njegovo veliko srce, moje srce bi puklo do kraja..  Zaista me držite iznad vode da ne potonem. Vi ste potvrda da ima ljudi koji znaju razumjeti, vole i suosjećaju... Volim vas sve, i zahvalna sam Bogu što vas imam, čuvat ću vas kao što vi čuvate mene. Svima želim više radosti, manje tuge, više sreće, i ono najvažnije zdravlje, napisala je Snježana Dujmić. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
roland
17:33 05.10.2020.

Da su institucije radile svoj posao i oduzele vozačku pokojnom Dujmiću (jer zdravstveno nije bio sposoban voziti), danas bi vjerojatno Rajko bio živ, a ne bi se slikali murali po zagrebačkim predgrađima.

RO
roland
17:31 05.10.2020.

Nitko nije otvorio pitanje tko je ozbiljno bolesnom Dujmiću, pokojnom skladatelju Rajku dopustio da upravlja motornim vozilom? Kako je pokojni Dujmić imao vozačku dozvolu uz sve onu povijest bolesti koja je javnosti poznata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije