Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže u supertalent

Radio je kao odvjetnik u Dubaiju, a sada u Hrvatskoj pjeva na ulici: 'Nije mi lako biti prosjak'

Nova TV
06.10.2021.
u 13:49

„Prije sam imao sve. Imao sam normalan život i karijeru odvjetnika. Zbog toga mi je u početku bilo teško staviti kapu na pod i prositi za život. Volio bih imati priliku pjevati na pozornici i na radiju, a ne biti prosjak“, priznao je Jerry.

Ove nedjelje na pozornicu Supertalenta stat će pjevač Jerry Vale koji će podijeliti svoju vrlo zanimljivu životnu priču. Jerry Gabriel Vale De Los Rios porijeklom je iz Venezuele, a njegov životni put prije dolaska na Supertalent toliko je nevjerojatan da podsjeća na filmski scenarij.

Iako nikada nije išao u glazbenu školu, odmalena voli pjevati. „Glazba je oduvijek moja strast. Još kao mali htio sam biti pjevač“, priznaje Jerry koji je unatoč toj želji upisao pravni fakultet. Imao je odvjetničku karijeru u Dubaiju, ali put ga je prošle godine odveo u Hrvatsku gdje se zaposlio kao zabavljač tijekom turističke sezone. No, zbog pandemije koronavirusa zaglavio je u Hrvatskoj, gdje trenutačno zarađuje pjevajući na ulici.

„Prije sam imao sve. Imao sam normalan život i karijeru odvjetnika. Zbog toga mi je u početku bilo teško staviti kapu na pod i prositi za život. Volio bih imati priliku pjevati na pozornici i na radiju, a ne biti prosjak“, priznao je Jerry koji se u Supertalent prijavio s velikom željom da postane hrvatska supertalent zvijezda.

Hoće li Jerry svojim pjevačkim nastupom impresionirati žiri Supertalenta tek ostaje vidjeti, a s iščekivanjem nove epizode na društvenim mrežama ne prestaju reakcije na prethodne nastupe. Od emitiranja druge epizode, Supertalent je ostvario 2.8 milijuna videopregleda na YouTubeu te 792 tisuće na Facebooku i 121 tisuću na Instagramu. Prvo mjesto u YouTube trendingu drži Anatacha Filimone koja je u prethodnoj epizodi očarala žiri i osvojila zlatni gumb, dok su na drugom mjestu supružnici Roman i Bianca. Na sedmom je mjestu u trendingu iluzionist Staneli koji je u prvoj ovosezonskoj epizodi osvojio zlatni gumb.

VIDEO Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar gulag
gulag
15:09 06.10.2021.

Čuj ovo! Bio odvjetnik u Dubaiju !!!!! a ha ha ha ha.... Neš to odvjetnika u Dubaiju!!! Tamo odvjetnika objese zajedno s okrivljenim.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:07 06.10.2021.

Dobit ćeš i ti zlatni gumb, samo jos zaplaci uz priču

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:13 07.10.2021.

Pa dobro, ljudi to gutaju. Odvjetnik u Dubaju. Jel tamo sude po šerijatu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije