Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Radijska voditeljica ponosno objavila fotografiju svoje figure i otkrila kako je došla do nje

Foto: Instagram
1/6
15.08.2019.
u 22:09

Nakon što je od nedavno priznala da je ponovo zaljubljena, Ecija Ivušić pohvalila se i gubitkom kilograma.

Ecija Ivušić, naša poznata voditeljica, na društvenim se mrežama požalila da je posljednjih nekoliko dana bolesna, ali to ju nije spriječilo da svoju zavidnu figuru pokaže svojim pratiteljima i vjernim obožavateljima.

Nakon što je nedavno priznala da je ponovo zaljubljena, pohvalila se i gubitkom kilograma. Razlog ipak nisu brojne dijete i određeni kozmetički tretmani, nego učestalo kašljanje, napisala je na fotografiju Ecija.

Foto: Instagram screenshot

- Hej, smršavila si. Vježbala? Ne, evo samo kašljala - napisala je voditeljica, obučena u kratke hlače i s podignutom majicom.

Ecija Ivušić je sretno zaljubljena u bivšeg nogometaša i hrvatskog reprezentativca, Nikolu Pokrivača. Nakon službene objave na Instagramu prije samo nekoliko dana, zaljubljeni par večer je proveo na koncertu Saše Matića u Splitu, a Ecija je sve zabilježila na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je Ecija ispod objave.

Inače, nogometaš ne otkriva puno o privatnom životu, ali zna se da je bio u braku sa suprugom Katarinom i da imaju četverogodišnju kćer, Niku. Prije četiri godine je obolio od klasičnog Hodgkinova limfoma, a rak mu se vratio čak tri puta. Uatoč svemu, Pokrivač je bolest ipak pobjedio.

Komentara 11

MG
mato.greganic
08:52 16.08.2019.

Čuj poznata voditeljica🤣🤣🤣🤣

Avatar Untouchable
Untouchable
10:09 16.08.2019.

tko? poznat? voditeljica čega ili koga? Svašta. A sad vidim. Piše PROMO na vrhu.

Avatar anti_komunist
anti_komunist
09:41 16.08.2019.

nek prosece mojom ulicom ak je od 100 susjeda prepoznaju dvojica castim je sedmodnevnim ljetovanjem, toliko o tome koliko je poznata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije