Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
r. šerbedžija:

Rade Šerbedžija: Nikad nisam pristao glumiti Arkana i Karadžića

rade
Filip Brala/Pixsell
15.11.2011.
u 17:30

– Na mene su pucali u Zagrebu i Beogradu jer su me smatrali nacionalnim izdajnikom kojeg treba likvidirati. U Hollywoodu sam glumio ruske mafijaše – kaže Rade koji se na prvom susretu s Angelinom Jolie osramotio.

U posljednjem intervjuu koji je dao srbijanskim medijima 64-godišnji glumac Rade Šerbedžija otkrio je mnoge zanimljive detalje iz svoje karijere. Najteže mu je, kaže, bilo u vrijeme rata.

– Na mene su pucali u Zagrebu i Beogradu jer su me smatrali nacionalnim izdajnikom kojeg treba likvidirati. U Hollywoodu sam glumio ruske mafijaše, ali nikad nisam pristao glumiti Arkana i Karadžića – kaže Rade, koji se na prvom susretu s Angelinom Jolie osramotio.

– Gledala je sve moje filmove i znala moje pjesme, a ja nisam pogledao nijedan njezin film – kaže.

Komentara 88

OB
-obrisani-
18:03 15.11.2011.

koji seljačina, Angie je samo pristojna i za susret s tim jadnikom se ej pripremila, svi civlizirani ljudi, psoebno medijske zvijezde i političari inforimiraju se o onom što ej specifično za neku osobu, zemlju , društov kako bi mogli sa par lijepih riječi izreči pohvale, ova srbijanksa bahata budala svoju sramotu i neprisotjnost dožviljava ko nadmoć.

Avatar best vocal
best vocal
18:12 15.11.2011.

čistokrvni četnik s dva lica, kako koje negdje zatreba, na suho ga treba obrijat!!!

OB
-obrisani-
18:00 15.11.2011.

pa ovo je strašno, fura se na četnike u Srbiji, kako mu nije neugodno u Hrvatskoj biti ovako mastan i zarašten,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije