Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viktorija nakon 'Pizd*****'

Rađa opet oduševio urnebesnom majicom: 'Sad mi ju barem neće nitko ukrasti'

Foto: Instagram
1/9
27.08.2019.
u 15:09

Dino Rađa ponovno je nasmijao obožavatelje svojom odjevnom kombinacijom. Nakon natpisa "Pizdar*ja" na njegovim prsima osvanula je fotografija supruge Viktorije uz simpatičan opis.

Da ima itekako smisla za humor Dino Rađa dokazao je već nebrojeno puta. Svoju šaljivu stranu dokazivao je iz tjedna u tjedan tijekom 'Plesa sa zvijezdama' u videima u kojima se obračunavao s plesnim partnerom svoje supruge Viktorije, Markom Mrkićem.

Nakon završetka showa svoj smisao za humor počeo je izražavati odjećom. Nedavno je nasmijao obožavatelje majicom s natpisom "Pizdar*ja", a sada je na njegovim prsima osvanula fotografija supruge uz simpatičan opis 'Muž od Viktorije'.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Bar mi nitko neće ukrasti majicu - napisao je bivši košarkaš uz fotografiju na kojoj pozira držeći u ruci glačalo. Objava je nasmijala mnogobrojne Dinine obožavatelje.

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca Dino je u društvu prijatelja prošetao je viškom rivom noseći majicu s natpisom "Pizdar*ja", a na nogama je nosio popularne "kroksice" narančaste boje.

Pogledajte i koje su najplaćenije zvijezde današnjice.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
16:53 27.08.2019.

Još kad bi imao talent kao organizator i košarkaški trener, kada bi u tom poslu bio ustrajan....zlata bi vrijedilo ! Ali nismo te sreće.

SO
sohnahoakasaa
14:26 28.08.2019.

Koga opće briga za vas dvoje bezveznjaka i provincijalaca....Nekj vam Bog da zdravlja a ono drugo vam je dal kolko je. Pa i amebi ...tak se nemre sve imati.

AS
ante_slavonac
16:09 01.09.2019.

Rađa je tipični primjer rođenog talenta i čovjeka ispodprosječnog IQ-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije