Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužen za pedofiliju

R. Kelly u bijegu? Odvjetnik ga ne može pronaći, a vlasti tvrde da je u pritvoru

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
03.08.2019.
u 15:22

Odvjetnik repera R.Kellyja Douglas Anton u četvrtak navečer obavijestio je suca Stevena Tiscionea kako nije uspio doći do svog klijenta jer ga ne može naći.

Reper R.Kelly nije na radaru svom odvjetniku Douglasu Antonu, untoč najavljenom današnjem pojavljivanju na sudu u Brooklynu, piše PageSix.

- Nisam bio u mogućnosti vidjeti svog klijenta kako bismo inteligentnom raspravom donijeli zaključak za sutrašnji tijek događaja, a to moram biti u mogućnosti učiniti - napisao je Douglas Anton u pismu federalnom sucu Stevenu Tiscioneu jučer kasno navečer u pismu.

Kellyja su transportirali u četvrtak popodne iz čikaškog pritvora do Teteboro aerodroma u New Jerseyju, kako bi se pravovremeno mogao pripremiti za susret na sudu sutradan. Međutim, njegov odvjetnik tvrdi da se 'igrao pokvarenog telefona' sa Saveznim uredom za upravljanje zatvorima koji mu nisu htjeli otkriti gdje se njegov klijent nalazi.

- Satima sam bio na telefonu s uredima u New Yorku i Brooklynu pokušavajući locirati svog klijenta, ali nitko od njih mi nije pružio informacije, iako su znali da sam njegov odvjetnik. Preusmjerili su me na web stranicu bop.gov kako bih saznao gdje je - napisao je, i dodao: "Sada je 23 sata, a na stranici bop.gov još uvijek stoji da je moj klijent u Chicagu."

Od petka ujutro, na istoj web stranici stoji da je R.Kelly u Brooklynu. Njegov odvjetnik rekao je da će pokušati posjetiti svog klijenta u petak ujutro, prije pojavljivanja u sudu zakazanom u 10:30, ali je zamolio suca za razumijevanje, ukoliko zakasne na saslušanje.

Američki mediji nisu uspjeli stupiti u kontakt s Douglasom Antonom.

Podsjetimo, Lanita Carter, jedna od R.Kellyjevih žrtava, prvi puta je javno provovorila o pretrpljenom seksualnom napadu u intervjuu za CBS. Ona se predstavila kao jedna od četiri žene koje su optužile R.Kellyja za seksualno zloostavljanje i uznemiravanje, zbog čega su pjevača uhitili u veljači ove godine.


Lanita Carter je ispričala kako je R.Kellyju plela poznate pletenice dvije godine, kad ju je prije 15 godina napao. Tvrdi da ju je pjevač probao prisiliti na oralni seks prije nego što je masturbirao i pljunuo joj u lice. Carter je tada imala 24 godine, a u intervjuu je potvrdila da je poslala svoju majicu na DNK testiranje i da su joj tužitelji potvrdili da se uzorci podudaraju s njezinim i R.Kellyjevim DNK-om.

Inače, pjevač je optužen po deset točaka optužnice za seksualni napad i uznemiravanje četiri žene, od kojih su tri bile maloljetne, u periodu od 1998. do 2010. godine.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije