Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog donatora

R.Kelly opet izašao iz zatvora

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
10.03.2019.
u 15:13

Podsjetimo, pjevač je optužen za seksualno zlostavljanje četiri ženske osobe u razdoblju od 1998. do 2010. godine. Tri žene bile su maloljetnice, a 22. veljače je priveden nakon što su ga državni tužitelji optužili po deset točaka optužnice

R. Kelly je slobodan čovjek - opet. Misteriozni donator otplatio je pjevačev dug od 161 tisuća dolara za alimentaciju koju duguje bivšoj ženi Andrei Kelly s kojom ima troje djece i ponovno je izašao iz pritvora. - izvještava PageSix.

Podsjetimo, pjevaču je na isti način plaćena i jamčevina za izlazak iz zatvora 25. veljače u iznosu od 100 tisuća dolara, a kasnije se doznalo da je riječ o R.Kellyjevoj obožavateljici Valenciji Patrice Love. Optuženi R.Kelly je tako u jednom mjesecu dva put izašao iz zatvora.

-Obećajem, izgladit ćemo ovo - rekao je R. Kelly išetavajući se iz pritvora u subotu - To je sve što vam mogu sada reći. - dodao je pjevač koji je od prošle srijede bio pritvoren. Glasnogovornica i upraviteljica zatvora Sophia Ansari ne zna tko je uplatio iznos za pjevačevu alimentaciju, prenosi Associated Press.

Podsjetimo, pjevač je optužen za seksualno zlostavljanje četiri ženske osobe u razdoblju od 1998. do 2010. godine. Tri žene bile su maloljetnice, a 22. veljače je priveden nakon što su ga državni tužitelji optužili po deset točaka optužnice. Otkako je suđenje počelo, našao se u mnogobrojnim financijskim problemima.

Tužitelj Michael Avenatti je na Twitteru obavijestio javnost kako je pronašao nove dokaze da je Kelly prevodio maloljetnice preko državne granice što mu je omogućilo seksualni napad. Losanđeleski odvjetnik koji predstavlja neimenovanog “zviždača” u ovom slučaju, rekao je da planira te dokaze uručiti policiji, a prošlog mjeseca Avenatti je otkrio da ima snimke seksa pjevača i 14-godišnjakinje.

- Otvorena je sezona na R.Kellyja - rekao je pjevačev odvjetnik Steve Greenberg u subotu.

U prošlotjednom intervjuu za “CBS This Morning” slomio se kroz plač i vikanje te tvrdio da sve koje ga optužuju lažu.

Pogledajte video u kojem Ljubo Bebić govori otvoreno o prošlosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije