Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALIFORNIJSKI ROCKERI

Queens Of The Stone Age predvode novo izdanje InMusica!

Queens Of The Stone Age
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
21.09.2017.
u 12:46

Bit će to njihov drugi nastup u Zagrebu, nakon što su prije tri godine nastupili kao uvod u InMusic.

Jedan od najznačajnijih američkih rock sastava, grupa Queens Of The Stone Age prvi su headlineri idućeg InMusic festivala. Bit će to njihov drugi nastup u Zagrebu, nakon što su prije tri godine nastupili kao uvod u InMusic.

Grupa je osnovana 1996. u Kaliforniji, a jedini stalni član je basist i pjevač Josh Homme, poznat i po radu u grupi Eagles Of Death Metal.  Razvili su specifičnu vrsti monotono repetitivnog, teškog zvuka koji Homme opisuje kao "robotski rock". Miljenici su kritike, koja je gotovo svaki njihov album dočekala s oduševljenjem, pa tako i posljednji "Villains", koji je izašao ovog ljeta.

Podsjetimo, 13. izdanje InMusic Festivala održat će se od 25. do 27. lipnja na Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu.

 

Komentara 1

PR
prajdali100
15:28 21.09.2017.

Izvrsno,sjajna vijest.Ti dečki junački rokaju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije